Категории
Your Cart

Liebherr

Отличителни характеристики на Хладилник Liebherr T 1410 Comfort Чекмеджета за плодове и зеленчуци Хладилникът е оборудван с чекмеджета за плодове и зеленчуци, които са практични и лесни за почистване. Смяна посоката на отваряне на вратата Моделите са произведени с дясно окачване на вратата. Посо..
399.00 лв.
Хладилник Liebherr CTP 251 SmartFrost се характеризира с енергиен клас F, 271 литра общ полезен обем и височина - 157 см. Отличителни характеристики SmartFrost По-малко заскрежаване на вътрешното пространство и на замразените продукти с технологията SmartFrost! Хладилникът е с гладки и лесни за п..
669.00 лв.
Хладилник Liebherr KB 4330 Comfort BioFresh е с енергиен клас D и общ полезен обем 372 литра. Отличителни характеристики BluPerformance Серия BluPerformance се отличава с хладилна технология, интегрирана компактно в цокъла на уреда. При отпадане на кондензатора в задната страна на уреда и на вани..
2299.00 лв.
Устройство Liebherr SmartDeviceBox се използва за онлайн управление на хладилници.  Гаранция Устройството е с гаранция 36 месеца, ако се закупи с уред с придружаваща гаранция от 60 месеца, неговата гаранция също става 60 месеца след регистрация. Какво е SmartDevice SmartDevice е технология,..
159.00 лв.
Хладилник за вграждане Liebherr IRf 3901 Pure EasyFresh се отличава с икономия на енергията и редица иновативни функции. Отличителни характеристики EasyFresh С отделението EasyFresh си гарантирате свежест от пазара в дома ви. Без значение дали плодовете или зеленчуците са извън опаковката, те се ..
999.00 лв.
Хладилник за вграждане Liebherr ICTS 2231 Comfort притежава следните отличителни характеристики: BioCool BioCool чекмеджето се грижи за регулиране на влажността в хладилното отделение. Така всичките ви плодове и зеленчуци остават свежи. Чекмеджето може да се изважда върху лесно подвижни колелца за..
1199.00 лв.
Хладилник за вграждане Liebherr IRBd 4020 Plus BioFresh се отличава със сензорен екран и редица полезни функции, с които да бъдете подготвени за бъдещето на интелигентния дом! Отличителни характеристики Fruit & Vegetable-Safe С отделението BioFresh Вашите плодове и зеленчуци ще останат за по-..
1699.00 лв.
Основни характеристики NoFrost Хладилник за вграждане Liebherr IXCC 5155 Prime BioFresh NoFrost Side-by-Side притежава технология, която предотвратява нежеланото заледяване, което консумира значително енергия и излиза скъпо. Благодарение на нея вече няма да се налага да размразявате фризера. Отде..
6298.00 лв.
Фризер Liebherr GP 2433 Comfort SmartFrost е с енергиен клас F, общ полезен обем 192 литра и височина 144,7 см. Отличителни характеристики SmartFrost Заскрежаването на вътрешното пространство и на замразяваните продукти се намалява благодарение на SmartFrost технологията.  SuperFrost Бързо..
759.00 лв.
Отличителни характеристики Филтър с активен въглен Дългото съхранение на миризми от околната среда могат да повлияят върху качеството на виното. Ето затова филтърът с активен въглен се грижи за свежия и оптимален въздух. Child Lock Child Lock е защита от достъп за деца, която предотвратява изклю..
2999.00 лв.
Витрина за съхранение на пури Liebherr ZKes 453 Humidor създава перфектен климат за пурите и може да се монтира на стена. Основни характеристики Прецизен контрол Температурата може да бъде зададена между + 16 ° C и + 20 ° C, а влажността между 68% и 75% чрез прецизна електронна система за управле..
4499.00 лв.
Професионален хладилник Liebherr MRFvc 3501 се отличава с ефективна охладителна система и динамично охлаждане. Основни характеристики Екологичен хладилен агент Притежава екологични хладилни агенти R600a и R 290. Те намаляват парниковия ефект и не разрушават озона. Изцяло са заменили предходните х..
979.00 лв.
Показани 1 от 12 | 12 (1 Страници)