Категории
Your Cart

Liebherr

Отличителни характеристики на Хладилник Liebherr T 1410 Comfort Чекмеджета за плодове и зеленчуци Хладилникът е оборудван с чекмеджета за плодове и зеленчуци, които са практични и лесни за почистване. Смяна посоката на отваряне на вратата Моделите са произведени с дясно окачване на вратата. Посо..
479.00 лв.
Хладилник Liebherr T 1810 Comfort притежава чекмеджета, които са практични и лесни за почистване. Те предлагат много място за съхранение на плодове и зеленчуци.  Уредът е с дясно окачване на вратата, но има възможност да се променя посоката на отваряне на вратата. За оптимално използване, посо..
589.00 лв.
Хладилник Liebherr T 1400 е с енергиен клас F, общ полезен обем 136 л. и височина 85 см. Стандартната гаранция на модела е 24 месеца, а след регистрация може да се възползвате от 60 месеца гаранция на уреда / 120 месеца на компресора.  Основна информация Благодарение на практичните и лесни за..
449.00 лв.
Хладилник Liebherr T 1404 е с енергиен клас F, общ полезен обем 121 л. и обем на фризерно отделение 106 л. Отличителни характеристики и предимства Моделът има 4-звездна фризерна камера, където пресните продукти могат да се замразяват и съхраняват дълго време. Температурите от -18°C и по-ниски гара..
449.00 лв.
Хладилник Liebherr T 1414 Comfort притежава 4-звездна фризерна камера за съхранение на пресни хранителни продукти дългосрочно. Температури от -18 градуса и дори по-ниски осигуряват едно щадящо съхранение, запазващо всички витамини и минерали на хранителните запаси.  Функцията CoolPlus се грижи..
479.00 лв.
Хладилник за вграждане Liebherr UIKP 1554 Premium е произведен с дясно окачване на вратата. За оптимално използване на уреда и индивидуалните предпочитания на потребителите е създадена възможност за смяна на посоката на отваряне на вратата.  Основни характеристики на модела Моделът притежава ..
1749.00 лв.
Хладилник Liebherr TP 1760 Premium е енергиен клас E, с общ полезен обем 155 литра.  Основни характеристики  Оборудването GlassLine, от закалено трислойно стъкло, допълва цялостния изглед към вътрешното пространство. Рафтовете са направени от сатинирано стъкло и висококачествени лайстни ..
739.00 лв.
Хладилник Liebherr K 230 е със SwingLine дизайн, отличаващ се с неподвластна на времето елегантност. Изработен е с красиви странични светлинни кантове. Уредът е произведен с дясно окачване на вратата. Посоката на отваряне може да се промени, така че хладилникът да се използва оптимално. Отличава с..
799.00 лв.
Ако търсите хладилник на достъпна цена от водеща марка производител, то Хладилник Liebherr KP 290 е перфектния избор за Вас. Моделът е с дясно окачване на вратата, но има възможност за смяна на посоката на окачване.  Основни характеристики Сред отличителни белези на продукта и 4-звездната фри..
749.00 лв.
Хладилник Liebherr K 2630 Comfort е достъпно решение за съхранение на Вашите продукти. Произведен е с дясно окачване на вратата, но има възможност за смяна на посоката й на отваряне, според нуждите на потребителя. Моделът притежава практични и лесни за почистване чекмеджета за плодове и зеленчуци, ..
849.00 лв.
Хладилник Liebherr Ksl 2834 Comfort се отличава с 4-звездна фризерна камера, който позволява замразяване и дългосрочно съхранение на пресни хранителни продукти. С температурите от -18 °C се постига щадящо съхранение на витамините и минералите на хранителните запаси.  Рафтът за бутилки е друга ..
799.00 лв.
Хладилник Liebherr K 3130 Comfort притежава мощна система PowerCooling, който бързо охлажда съхраняваните продукти. Тя осигурява равномерна температура на охлаждане в цялото вътрешно пространство.  Отличителни характеристики Във вентилатора на уреда е интегриран филтър с активен въглен - Fres..
949.00 лв.
Хладилник Liebherr Ksl 2630 е висококачествен продукт от енергиен клас F. Общият му полезен обем е 249 литра. Отличителни характеристики на модела Хладилникът осигурява красиво решение за съхранение на бутилките чрез рафта си за бутилки. Практично и удобно, спестява място! Автоматиката SuperCool ..
949.00 лв.
Хладилник Liebherr Ksl 3130 Comfort е идеалният избор за продукт от Вашето домакинство. Отличителни характеристики  PowerCoolig е мощна система за бързо охлаждане на продуктите, които се съхраняват. Поддържа равномерна температура на охлаждане в цялото пространство. Благодарение на интегриран..
1049.00 лв.
Хладилник Liebherr K 4220 Comfort има автоматиката SuperCool, с помощта на която температурата се понижава с 2 °C, а тов е идеално за бързото охлаждане на прясно поставените продукти.  Основни характеристики  Мощната система на хладилника PowerCooling охлажда много бързо съхраняваните пр..
1349.00 лв.
Хладилник Liebherr SKesf 4240 Comfort е висококачествен продукт с енергиен клас F. Неговата повърхност SmartSteel доста намалява видимостта на отпечатъците от пръсти, което я прави лесна за почистване. Моделът има и автоматика SuperCool, която понижава с 2 градуса температурата на охлаждане за 12 ..
1750.00 лв.
Показани 1 от 16 | 88 (6 Страници)
4.58 | 11