Категории
Your Cart

Конвектори

Всеки човек обича да използва лесни за употреба уреди, които му показват лекотата на живота и правят ежедневието му изключително лежерно. Колкото по-малко мисли за проблеми имат нашите клиенти, толкова по-добре вършим работата си.

Работата, която се изисква да вършим на ежедневна база е свързана с това да доставяме удовлетворение на онези, които разчитат на нас за доставката, понякога и монтажа на точно такива лесни за употреба артикули. А когато говорим за такива електрически уреди, то няма как да не споменем нашите конвектори, които печелят доверието на все повече потребители.

Доверете се на нашите качествени конвектори

Качеството е лесно да се спомене като характеристика, но трябва да бъде доказано с времето. Истината е, че хората понякога не вярват на това, което можем и е необходимо да се трудим още повече, за да покажем на потребителската маса, че Klimatici.bg не е просто онлайн магазин.

Ние изграждаме семейство, което през годините е разчитало на всеки един свой член, за да се обменя опит и информация за куп артикули. Всичко е било с цел по-лесна употреба на наши предложения, наред с нашите конвектори.

Ако считате, че имаме с какво да ви помогнем, добре сте дошли в нашия онлайн магазин, където за вашия информиран избор ще се грижат едни от най-добрите в бранша!

Klimatici.bg – вашият логичен избор по ред причини

Логичният избор винаги е бил по-сложен за осъществяване, но нека не забравяме, че той е нещото, което повечето хора се стремят да правят. Ние също желаем да се чувстваме напълно сигурни в това, че ви даваме всичко необходимо за вашето домакинство.

В противен случай би означавало, че не вършим работата си така, както трябва и както се очаква от нас. Не можем да сме сигурни дали сте наистина напълно удовлетворени, така че, ако имате желание дайте ни обратна връзка, за да сме наясно какво впечатление оставяме в своите клиенти.

Потребителите са онова, което ни превърна в това, което сме днес. Това, което хората познават, е заради вас – нашето вдъхновение, което ежедневно ни стимулира да се трудим, за да заслужим всяка похвала, всяко позитивно мнение.

Всяка ваша градивна критика е нещото, което ние слушаме най-много, а това с времето ни превърна в логичен избор за много хора. Няма спор – всеки има своите изисквания и идва с тях при нас, а очакванията към нашите специалисти са да реагират адекватно.

Тук идва и тежестта, която поемаме, но за щастие се справяме успешно и работата вече отдавна не ни затруднява, а дори напротив – малките трудности ни стимулират да се справяме все по-адекватно.

Поръчай конвектор за отопление или охлаждане на дома и офиса или конвектори на Ниски цени с Експресна доставка. Богато разнообразие от евтини и икономични, норвежки ел конвектори с wifi за отопление (за топло и студено) или електрически, смарт конвектор за 20, 30 квадрата с дистанционно управление. Направи правилния избор с wifi, вертикален или керамичен конвектор икономичен за топло и студено или за охлаждане. Управлявай по всяко време своя конвектор 2000w, 3000w, 500w, 1000w, 1500w с wifi на Топ цена и на промоция. Безупречно качество и гаранция на всички конвекторни отоплителни уреди или печка конвектор от Klimatici.bg. 

Популярни търсения: конвектор 400 вт., ковектор

Панелен конвектори Tesy CN 03 150 MIS F е нов модел 2018 г., който ще осигурят бързо и комфортно отопление във всеки дом. Моделът се характеризира с безшумнна работа и модерен тънък дизайн. Има механичен термостат и крачета за подово използване. Този конвектор Теси е с класически дизайн и има здра..
185.00 лв.
Конвектор Atlantic F119 Design 500W, Електронен термостат е предназначен за подов монтаж в помещения до 5 кв.м. Отличителни характеристики Нов модел по ErP 2018 Отговаря на изискванията на Европейската директива за екодизайн на продуктите ErP 2018. Така потреблението на електроенергия и въглеродн..
189.00 лв.
Стъклен лъчист конвектор Airelec Glassance Smart ECOcontrol 1500W, Електронен термостат e предназначен за помещения от 15 до 20 кв.м.  Отличителни черти на конвектора Нов модел по ErP 2018 Новоразработена серия, която отговаря на изискванията на ErP 2018 - Европейска директива. Основната й ц..
1199.00 лв.
Маслен радиатор Dimplex OFC 2000W се отличава с терморегулатор и бутон за избор на мощност. Към него е включен подов комплект с колелца за по-лесно преместване. Притежава 9 ребра и има две мощности - 1000 и 2000 W...
179.00 лв.
Конвектор Bosch HC 4000-20, 2000W, Електронен програмируем термостат е предназначен за помещения от 15 до 20 кв. м.  Отличителни характеристики Нов модел по ErP 2018 Серията отговаря на изискванията на ErP 2018, която рамкира изискванията за екодизайн на продуктите, свързани с потреблението ..
265.00 лв.
Показани 1 от 5 | 5 (1 Страници)