Категории
Your Cart

Хладилник за вграждане Liebherr IRf 3900 Pure EasyFresh

Хладилник за вграждане Liebherr IRf 3900 Pure EasyFresh
Хладилник за вграждане Liebherr IRf 3900 Pure EasyFresh
Хладилник за вграждане Liebherr IRf 3900 Pure EasyFresh
Хладилник за вграждане Liebherr IRf 3900 Pure EasyFresh
Хладилник за вграждане Liebherr IRf 3900 Pure EasyFresh
Хладилник за вграждане Liebherr IRf 3900 Pure EasyFresh
Хладилник за вграждане Liebherr IRf 3900 Pure EasyFresh
1299.00
  • В наличност
  • Производител: Liebherr
  • Модел: IRf 3900
На изплащане
1299.00
Прочел съм и съм съгласен с Общи условия за ползване
Прочел съм и съм съгласен с Политика за поверителност
Прочел съм и съм съгласен с Общите условия на БНП Париба / TBI Bank / UniCredit / DSK
Прочел съм и съм съгласен с Обработване на лични данни от БНП Париба / TBI Bank / UniCredit / DSK

Ще ви се обадим за приемане на поръчката!

DSK лого
бнп париба лизинг
tbi pay лизинг
uni credit лизинг
Безплатна доставка
Цени с отстъпка
Монтаж в България
Искам по-добра цена: 0890 94 3333
Описание

Хладилник за вграждане Liebherr IRf 3900 Pure EasyFresh е иновативен и икономичен продукт, препоръчан за Вашето домакинство.

Отличителни характеристики 

Отделението EasyFresh съхранява оптимално и осигурява свежестта на плодовете и зеленчуците, независимо дали те са разопаковани или не. Плътното уплътнение спомага на хранителните продукти да увеличават влажността на въздуха и така оставт свежи за по-дълго време. 

Ако искате да сте подготвени за бъдещето на интелигентния дом, Liebherr с удоволствие ще ви съдейства за това. Можете да го преоборудвате с помощта на SmartDeviceBox. Той може да включи Liebherr онлайн. SmartDeviceBox може да бъде инсталиран в няколко лесни стъпки моментално да разкрие пред Вас разнообразни дигитални възможности.

На сензорния екран всички функции са ясно подредени и само с леко натискане на пръста може да избирате дадена функция или да проверявате температурата на Вашият хладилник. 

Хладилникът е SuperSilent, което означава, че е толкова тих, че трябва да напрегнете слуха си, за да го чуете, че работи. Всички хладилни компоненти (компресори, клапани, вентилатори и изпарители) са перфектно съчетани и оптимизирани, за чувате само това, което искате. 

Диодното горно осветление осветява вътрешното пространство отгоре. Има и допълнителен светъл лъч пред стъклените плотове, за да осветява добре, дори хладилникът да е пълен. 

Ако държите Вашите бутилки или хранителни продукти винаги да са на сигурно място и да имате лесен достъп до тях, то рафтовете на вратата ви осигуряват и двете. Може да регулирате височината им според Вашият комфорт, а също така има плъзгащ и изваждащ държач за бутилки, изключително практичен. 

В случай на прекъсване на електрозахранването, веднага ще се включи аларма. Освен че ще я чуете, също така ще видите и индикация за нея. Дисплеят показва най-високата температура, която фризерното отделение достига, но няма да се наложи да се тревожите, защото ако температурата не се повиши критично по време на прекъсването на електрозахранването, алармата ще се изключи.

Светещият дисплей на Хладилник за вграждане Liebherr IRf 3900 Pure EasyFresh е снабден с функцията блокиране на дисплея. Той безотказно предотвратява неволните промени в настройките. Разбира се, можете и да деактивирате блокирането на дисплея.

Хладилникът поддържа оптималната температура, дори след като в него сте прибрали пресни току-що купени продукти от пазара. Веднъж активиран, той повишава производителността си, докато пресните продукти не постигнат оптималното състояние, както и останалата част от съдържанието му. След това SuperCool се изключва автоматично, но не по-късно от 12 часа.

Алармата на вратата гарантира, че не изразходвате ненужна енергия и не оставяте храна да се разваля. Когато е засечено прекалено дълго оставяне на вратата на хладилника отворена, алармата ще се задейства с пулсираща светлина и предупредителен тон. В зависимост от настройката, която направите, алармата на вратата се задейства след 1, 2 или 3 минути.

Когато активирате EnergySaver, стандартната температура се увеличава с два градуса, така че вашият хладилник се нуждае от още по-малко електричество, а хранителните ви продукти запазват свежестта си.

Може да съхранявате яйцата безопасно в хладилника си без картонена кутия. Тук съхранявате до 10 кокоши яйца, които са добре защитени и охладени. Поставката за яйца се побира във вътрешната част на вратата и върху стъкления плот.

Можете лесно да смените уплътнението на вратата сами с няколко лесни стъпки – а новото уплътнение също се поставя много лесно. Тази част на хладилника може винаги да се поддържа безупречна и чиста.

Режими на работа на Хладилник за вграждане Liebherr IRf 3900 Pure EasyFresh

  • Cleaning mode - когато решите да почистите хладилника, охлаждането се изключва, а осветлението остава включено. 
  • Party mode - той осигурява безпроблемно ледено студени напитки и допълнителни кубчета лед. В този режим се активират функции като SuperCool и максимално производство на лед. След 24 часа Вашият уред автоматично ще се върне към нормален режим.
  • Night mode - всички звуци и шумове се изключват, IceMaker също става. Освен това той понижава вътрешното осветление, и когато отваряте хладилника през нощта, ще Ви посрещне мека светлина. Можете да програмирате NightMode, така че да се включва и изключва автоматично в избрани от Вас часове.
  • Holiday mode - вентилаторът и SuperCool са изключени, a Вашият хладилник регулира температурата си до +15°C. Така спестява електричество и премахва
Спецификации
Височина [см] от 0 до 99
Гаранция 60 месеца
Енергиен клас F
Захранване [V] 220-240
Климатичен клас SN-T
Кутии за плодове/зеленчуци EasyFresh
Начин за размразяване на хладилната част автоматичен
Начин на управление basic UI
Ниво на шум [dB] 35
Обем [л] от 100 до 149
Общ/полезен обем [л] 137
Общ/полезен обем на хладилното отделение [л] 137
Осветление на хладилната част LED горно осветление
Посока на отваряне на вратата вдясно семняемо
Поставка за бутилки на вратата 1
Произход Германия
Размери (В/Ш/Д) [см] 87.2 / 55.9 / 54.6
Размери на нишата (В/Ш/Д) [см] 87,4 - 89 / 56 - 57 / 55
Разход на енергия за 1 година/24 часа [kWh] 117 / 0,320
Регулируеми охлаждащи кръгове 1
Температурни зони 1
Ревюта
Напишете отзив
Бележка: HTML не е преведен!
Лош Добър
Какво казват нашите клиенти:
Качествено и бързо монтираха климатик в апартамента ми в Пловдив. Препоръчвам ги!
Вече 3 години ползвам бойлера на Ariston. Много добра консултация по телефон!
Невероятно чиста работа на момчетата, въпреки трудностите при монтажа се справиха отлично!
Отделиха ми нужнотно внимание. Арома подаръка ме изненада!
Продукти от същата категория
Хладилник за вграждане Liebherr UIKP 1554 Premium е произведен с дясно окачване на вратата. За оптимално използване на уреда и индивидуалните предпочи..
1799.00 лв.
Хладилник за вграждане Liebherr IRf 3901 Pure EasyFresh се отличава с икономия на енергията и редица иновативни функции. Отличителни характеристики ..
1399.00 лв.
Хладилник за вграждане Liebherr IRSf 3900 Pure EasyFresh е иновативен модел с изключително много полезни функции. Основни характеристики и предимства..
1299.00 лв.
Продукти от същия производител
Отличителни характеристики на Хладилник Liebherr T 1410 Comfort Чекмеджета за плодове и зеленчуци Хладилникът е оборудван с чекмеджета за плодове и ..
579.00 лв.
Хладилник Liebherr T 1810 Comfort притежава чекмеджета, които са практични и лесни за почистване. Те предлагат много място за съхранение на плодове и ..
699.00 лв.
Хладилник Liebherr T 1400 е с енергиен клас F, общ полезен обем 136 л. и височина 85 см. Стандартната гаранция на модела е 24 месеца, а след регистрац..
549.00 лв.