Категории
Your Cart

Хладилник за вграждане Liebherr IRBd 4020 Plus BioFresh

Хладилник за вграждане Liebherr IRBd 4020 Plus BioFresh
Хладилник за вграждане Liebherr IRBd 4020 Plus BioFresh
Хладилник за вграждане Liebherr IRBd 4020 Plus BioFresh
Хладилник за вграждане Liebherr IRBd 4020 Plus BioFresh
Хладилник за вграждане Liebherr IRBd 4020 Plus BioFresh
Хладилник за вграждане Liebherr IRBd 4020 Plus BioFresh
Хладилник за вграждане Liebherr IRBd 4020 Plus BioFresh
1849.00
  • В наличност
  • Производител: Liebherr
  • Модел: IRBd 4020
На изплащане
1849.00
Прочел съм и съм съгласен с Общи условия за ползване
Прочел съм и съм съгласен с Политика за поверителност
Прочел съм и съм съгласен с Общите условия на БНП Париба / TBI Bank / UniCredit
Прочел съм и съм съгласен с Обработване на лични данни от БНП Париба / TBI Bank / UniCredit

Ще ви се обадим за приемане на поръчката!

бнп париба лизинг
tbi pay лизинг
uni credit лизинг
Безплатна доставка
Цени с отстъпка
Монтаж в България
Искам по-добра цена: 0890 94 3333
Описание

Хладилник за вграждане Liebherr IRBd 4020 Plus BioFresh се отличава със сензорен екран и редица полезни функции, с които да бъдете подготвени за бъдещето на интелигентния дом!

Отличителни характеристики

Fruit & Vegetable-Safe

С отделението BioFresh Вашите плодове и зеленчуци ще останат за по-дълго свежи. В него температурата е около 0°C. Плътното уплътнение осигурява много добро съхранение на неопаковани плодове и зеленчуци, въпреки че влажността там е по-висока.Не е нужно да настройвате нищо.

Отделение за месо и млечни продукти

Отделенията BioFresh осигуряват идеални условия за съхранение дори на най-деликатните меса и млечни продукти.

SmartDeviceBox може да бъде преоборудван

SmartDeviceBox може да се закупи като допълнение и да се инсталира в няколко лесни стъпки. С него можете да включите Liebherr онлайн и да се възползвате от разнообразни дигитални възможности.

Сензорен екран

Хладилник за вграждане Liebherr IRBd 4020 Plus BioFresh  притежава сензорен екран на който ясно са подредени всички функции. Само с леко докосване можете да изберете функция или да проверите текущата температура на Вашия уред.

SoftSystem

Със SoftSystem вратата на хладилника винаги се затваря меко, внимателно и сигурно. Бутилките, които съхранявате във вътрешната част на вратата остават на сигурно място!

Диодно горно осветление

Вътрешното пространство е добре осветено благодарение на диодното горно осветление. Диодите са разположение пред стъклените плотове и осигуряват добре осветен хладилник!

Рафтове на вратата

Искате ли безопасно място за съхранение на бутилки за вашите напитки или хранителни продукти? И все пак искате да имате лесен достъп до тях? Нашите рафтове на вратата ви предлагат и двете. Те се регулират на височина и така се адаптират към вашите нужди. Плъзгащият и изваждащ държач за бутилки също е практичен: Така вашите бутилки винаги са на сигурно.

Режими на работа на Хладилник за вграждане Liebherr IRBd 4020 Plus BioFresh

CleaningMode

CleaningMode е режим, който ви освобождава от задължението да почистите Вашия хладилник. В този режим охлаждането се изключва, а осветлението остава включено.

EnergySaver

Пестете както енергия, така и пари с режим за пестене на енергия EnergySaver. Когато е активиран, стандартната температура се увеличава с два градуса, Вашият Liebherr се нуждае от малко електричество, а хранителните ви продукти остават свежи.

PartyMode

Вашият Liebherr също е в парти настроение, както са и Вашите гости. При включване на режима, можете да се насладите на ледено студени напитки и допълнителни кубчета лед. Функциите Super Cool и максимално производство на лед също се активира.

NightMode

Необезпокоявана почивка без излишни звуци и шумове благодарение на NightMode. Той понижава осветлението вътре и може да бъде настроен да включва и изключва автоматично.

HolidayMode

В режим HolidayMode вентилаторът и SuperCool са изключени, а температурата се регулира до +15°C от Вашия хладилник. Използвайте и приложението за включване на HolidayMode докато пътувате обратно.

SabbathMode

В SabbathMode режима цялото осветление на хладилника е изключено, заедно с всички тонове, шумове и дисплея. След 80 часа режимът се деактивира.

SuperCool

Току-що закупените пресни продукти от пазара ще постигнат оптимално състояние! Режимът се изключва автоматично до 12 часа.

Други характеристики

Аларма за прекъсване на електрозахранването

С алармата за прекъсване на електрозахранването хранителните ви продукти ще бъдат опазени. Не само ще чуете алармата, но ще видите и индикация за нея. На дисплея е показана най-високата температура, която е достигната във фризерното отделение. Ако температурата не се повиши критично по време на прекъсването на електрозахранването, алармата ще се изключи.

Аларма за вратата

С алармата за вратата ще сте сигурни, че няма да изразходите ненужна енергия и храната няма да се развали. Ако бъде засечено дълго оставяне на вратата на хладилника отворена - алармата ще ви предупреди с пулсираща светлина и предупредителен тон.

FreshAir филтър с активен въглен

FreshAir филтърът с активен въглен осигурява чист въздух. Той е разположен директно над потока за въздух в корпука на вентилатора, като успешно неутрализира миризмите. Дисплеят ще ви напомни за нуждата от смяна на филтъра.

Поставка за яйца

Съхранявайте безопасно яйцата в хладилника, без да използвате картонена кутия благодарение на поставката за яйца. Можете да съхрянавате до 10 кокоши яйца, които ще бъдат добре охладени и защитени. Поставката може да се постави във вътрешната част на вратата или върху стъкления плот.

Чекмедже

Допълнително пространство може да бъде осигурено от чекмеджето. При издърпване се плъзга леко, благодарение на телескопичните изтеглящи се механизми, а избутването назад става внимателно и без излишен шум.

Блокиране на дисплея

Светещият дисплей привлича децата като магнит. Ето защо от Liebherr са помислили за функцията блокиране на дисплея. С нея са предотвратени неволните промени в настройките на хладилника.

Сменяемо уплътнение на вратата 

Уплътнението на вратата може лесно да се свали само с няколко лесни стъпки. Поддържайте тази част на хладилника безупречно чист по всяко време!

Спецификации
Височина [см] от 100 до 109
Гаранция 60 месеца
Енергиен клас D
Захранване [V] 220-240
Климатичен клас SN-T
Начин за размразяване на хладилната част автоматичен
Начин на управление basic UI
Ниво на шум [dB] 37
Обем [л] от 150 до 199
Общ/полезен обем [л] 157
Общ/полезен обем на BioFresh отделение [л] 68,7
Общ/полезен обем на хладилното отделение [л] 157
Осветление на хладилната част LED горно осветление
Посока на отваряне на вратата вдясно семняемо
Поставка за бутилки на вратата рафт със стойка за бутилки и консерви
Произход Германия
Размери (В/Ш/Д) [см] 102.2 / 55.9 / 54.6
Размери на нишата (В/Ш/Д) [см] 102,4 - 104 / 56 - 57 / 55
Разход на енергия за 1 година/24 часа [kWh] 116 / 0,317
Регулируеми охлаждащи кръгове 1
Температурни зони 2
Ревюта
Напишете отзив
Бележка: HTML не е преведен!
Лош Добър
Какво казват нашите клиенти:
Качествено и бързо монтираха климатик в апартамента ми в Пловдив. Препоръчвам ги!
Вече 3 години ползвам бойлера на Ariston. Много добра консултация по телефон!
Невероятно чиста работа на момчетата, въпреки трудностите при монтажа се справиха отлично!
Отделиха ми нужнотно внимание. Арома подаръка ме изненада!
Продукти от същата категория
Хладилник за вграждане Liebherr IRBd 4120 Plus BioFresh Ви доближава до бъдещето на технологиите с помощта на SmartDeviceBox, грижи се за удобството В..
2099.00 лв.
Хладилник за вграждане Liebherr IRBd 4121 Plus BioFresh Ви прави част от бъдещето на интелигентния дом с дигиталните възможности на SmartDeviceBox, гр..
2159.00 лв.
Хладилник за вграждане Liebherr SIBP 1650 Premium BioFresh впечатлява със своя изчистен дизайн, икономия е дълъг живот на експлоатация.  Защо да..
2300.00 лв.
Продукти от същия производител
Отличителни характеристики на Хладилник Liebherr T 1410 Comfort Чекмеджета за плодове и зеленчуци Хладилникът е оборудван с чекмеджета за плодове и ..
479.00 лв.
Хладилник Liebherr T 1810 Comfort притежава чекмеджета, които са практични и лесни за почистване. Те предлагат много място за съхранение на плодове и ..
589.00 лв.
Хладилник Liebherr T 1400 е с енергиен клас F, общ полезен обем 136 л. и височина 85 см. Стандартната гаранция на модела е 24 месеца, а след регистрац..
449.00 лв.