Категории
Your Cart

Помпи за градина

Градинарската дейност изисква много труд и постоянство, не само в обработката и наторяването на земята, но и в напояването ѝ. За тази цел много собственици на насаждения и домове ползват помпи за градина.

Това е специален клас помпа за вода, който извлича водните запази от кладенци, за да осигури постоянен приток на чиста и прясна вода от дебрите на водна жила намираща се на територията на градината.

Като правилно всички помпи за вода за градинско ползване имат висока дебитност на извличане и пренос на вода за дълъг или кратък период от време.

Дори една малка помпа за вода може да бъде изключително полезна – затова екипът на Klimatici.bg отдели специална страница за всякакви помпи за градина.

Защо да изберете помпи за вода за градината

Една добра водна помпа би трябвало да може да достигне до нужната дълбочина на извличане и с лекота да пренесе водния стълб от дълбок водоем до повърхността и нагоре. Това трябва да се случва плавно и без особено голяма консумация на гориво.

Наличните тук водни помпи могат да се разделят на няколко основни вида:

  • Електрическа помпа за вода;
  • Бензинова помпа за вода;
  • Автоматична помпа за вода;
  • Дълбочинна помпа за вода;
  • Троянски водни помпи.

И двата вида се монтират на сухо място, без директен допир до водата. Нужно е да се наблюдава нивото на водата до засмуквателния маркуч, тъй като поглъщането на въздух може да предизвика изгаряне на самата помпа.

Съвети при употреба на помпа за градинска вода

Без значение дали сте избрали бензинови помпи за вода или ел помпи за вода, това, на което винаги можете да заложите е тяхната сериозна способност да извличат вода от дълбоки кладенци и водоеми.

Не се препоръчва употребата на подобни помпи при мръсна вода, тъй като тяхното предназначение е за чиста вода. Тъй като има най-различни български водни помпи на цени достъпни за всеки, както и градински помпи за вода, изборът ви е доста лесен.

Това на което трябва да заложите е цената – мощността и възможната дълбочина на употреба – ако тези три аспекта отговарят на вашите изисквания, то вие сте намерили своята мечтана градинска помпа за вода или ел помпа за вода.

Защо няма по-надеждно място за пазаруване от Klimatici.bg

Причината да сме едно от най-надеждните места за пазаруване в интернет, е понеже всеки артикул намиращ се на нашия сайт минава предварителен качествен контрол.

Само така можем да гарантираме, че закупена от нас водна помпа за кладенец ще отговаря на вашите изисквания и ще оправдае вашите надеждни за сигурност и качество.

Помпа за градина Karcher BP 2 Garden Помпа за градина Karcher BP 2 Garden
-5 %
Помпа за градина Karcher BP 2 Garden е предназначена за напояване на градината от алтернативни източници (например цистерни от дъждовна вода). Моделът се отличава с практичен педален превключвател за удобно включване и изключване без да се навеждате. Мощността на помпата е 700 W, а максималният деби..
229.00 217.55 лв.
Помпа за градина Karcher BP 3 Garden Помпа за градина Karcher BP 3 Garden
-5 %
Помпа за градина Karcher BP 3 Garden е подходяща за напояване на градината от алтернативни източници - цистерни за дъждовна вода и др. Тя притежава практичен педален превключвател за удобно включване и изключване без да се налага да се навеждате. Мощността на помпата е 800 W, а максималният дебит е ..
259.00 246.00 лв.
Помпа за градина Karcher BP 3 Garden Set Plus Помпа за градина Karcher BP 3 Garden Set Plus
-5 %
Помпа за градина Karcher BP 3 Garden Set Plus е подходяща за напояване на градината от алтернативни източници - цистерни за дъждовна вода или др. Помпата поддържа комфорта си с практичният педален превключвател за включване и изключване без необходимост от навеждане. Мощността на уреда е 800 W, а ма..
329.00 313.00 лв.
Помпа за градина Karcher BP 4 Garden Set Помпа за градина Karcher BP 4 Garden Set
-5 %
Помпа за градина Karcher BP 3 Garden Set Plus е подходяща за напояване на градината от алтернативни източници. Помпата има практичен педален превключвател за комфортно включване и изключване без необходимост от навеждане. Също така има и термозащита срещу прегряване, която повишава безопасността и у..
369.00 351.00 лв.
Градинска помпа Cleancraft GP 1105C
По запитване
Градинска помпа Cleancraft GP 1105C се отличава с здрав корпус, ергономичен дизайн на дръжката и ниско ниво на шум. Предназначена е както за напояване на градината, така и за употреба у дома. Технически характеристики на Градинска помпа Cleancraft GP 1105C Вид на машината - помпа за градина Деб..
279.00 лв.
Градинска помпа Cleancraft GP 1105P
Изчерпан
Градинска помпа Cleancraft GP 1105P е самозасмукваща и подходяща за домашна употреба и напояване на градината. Тя има предварителен филтър, който предотвратява повредата на помпата при груби замърсявания. Уплутненията са висококачествени и гарантират дълъг живот. Металната арматура е с ниско износва..
303.00 лв.
Градинска помпа Cleancraft GP 1105S
По запитване
Градинска помпа Cleancraft GP 1105S притежава стоманен корпус, който е подходящ за домашно напояване или водоснабдяване в градината, с LCD дисплей и филтър. Контролът на автоматичните операции се извършва чрез регулиране на налягането. LCD дисплеят дава информация за ефективността на доставката, нал..
569.00 лв.
Градинска помпа Cleancraft GP 1306S
По запитване
Градинска помпа Cleancraft GP 1306S е многостепенна, засмукваща центробежна помпа, притежаваща стабилен стоманен корпус. Предназначена е за напояване на градина или домашна употреба. Засмуква отлично, дори при по-малко въздушни мехурчета. Тя притежава надеждна система за запечатване с механичен, упл..
569.00 лв.
Градинска помпа Cleancraft GPI 5548 Градинска помпа Cleancraft GPI 5548
По запитване
Градинска помпа Cleancraft GPI 5548 е машина от типа градинска помпа, с височина на изпомпване 40 метра, дълбочина на засмукване 6 метра и дължина на кабела 1,5 метра. Дебитът е между 45 и 80 литра в минута, а диаметърът на конектора - 1”. Уредът е с мощност 550 W и електрическо захранване - 230 V. ..
1579.00 лв.
Показани 1 от 9 | 9 (1 Страници)
4.26 | 166