Водоструйките са едни от най-полезните инструменти за почистване и поддръжка на дома, градината и автомобила. Те работят на принципа на водно налягане, което позволява да се почистват дори най-упоритите повърхности и да се премахват трудни петна.

Съществуват различни видове водоструйки на пазара, които могат да се използват за различни цели. Днес ще ви дадем малко повече информация за Водоструйка Karcher K4 Power Control Car & Home и какви са нейните предимства.

Какво представлява Водоструйка Karcher K4 Power Control Car & Home?

Водоструйка Karcher K4 Power Control Car & Home е мощен и удобен инструмент за почистване на всякакви повърхности. Тя е снабдена с функцията Power Control, която позволява да регулирате налягането на водата в зависимост от задачата, която искате да изпълните. Това я прави подходяща за почистване на автомобили, тераси, градини и други.

Основните характеристики на модела включват мощност от 1,8 kW, налягане от 20 до 130 бара и дебит на водата от 7,5 до 420 литра на час. Това прави Karcher K4 Power Control Car & Home много ефективна при почистване на повърхности с различен тип замърсяване.

Предимства на Водоструйка Karcher K4 Power Control Car & Home

Бързо и ефективно почистване

Водоструйката от серия K4 притежава двигател с водно охлаждане, което я прави подходяща за спонтанна употреба около дома. С нея можете да почистите средни замърсявания на мотоциклети, автомобили или огради. Площ от 30 кв.м. може да бъде почистена за 1 час. 

Ергономична конструкция

Едно от големите предимства на водоструйката е нейната ергономична конструкция. Тя е лесна за работа и позволява много ефективно почистване на различни повърхности. Кръглата дръжка осигурява удобство при пренасяне, а телескопичната дръжка позволява регулиране на височината и удобство при работа.

Car Kit комплект за автомобили

Моделът е оборудван с качествен комплект за автомобили. Той включва мощна въртяща се четка, автомобилен шампоан 3 в 1 - 1000 мл. и дюза с пулверизатор с обем 0,300 л. Благодарение на този комплект можете без особени усилия да почистите автомобила си. 

Home Kit комплект за почистване на дома

Към водоструйка K4 Power Control Car е включен и Home Kit комплект за дома. Той се състои от приспособление T5, с което може да почистите повърхности от камък и твърди настилки. Комплектът включва и препарат за почистване на камък и фасади 3 в 1 - 1000 мл.

Притежава множество аксесоари

Ободурдването на продукта включва: 

  • Пистолет G160Q Power Control;
  • Vario Power Jet;
  • Ротационна дюза;
  • Маркуч за високо налягане 8 м;
  • Телескопична дръжка;
  • Car Kit комплект за коли;
  • Home Kit комплект за дома;
  • Мека торбичка;
  • Интегриран воден филтър;
  • Адаптер за градински маркуч A3/4”.

В заключение, ако търсите качествена водоструйка, която да ви помогне да почистите вашите автомобили, тераси, градини и други повърхности, водоструйката Karcher K4 Power Control Car & Home може да бъде идеалният избор за вас. Можете да разгледате и другите ни предложения за качествени водоструйки