Категории
Your Cart

Статии за климатици

Интересни и полезни статии за климатичните системи.

22 Apr Международният ден на Земята - отговорност и иновации в областта на климатичната техника
admin 0 21
На 22 април всяка година светът отбелязва Международния ден на Земята - ден, който е символ на осъзнаването за важността на опазването на нашата плане..
01 Apr За колко квадрата помещение е подходящ климатик 24-ка (24 000 BTU)?
admin 0 63
Климатикът днес се е превърнал в универсалното решение за отопление и охлаждане на дома, офисите, ресторантите, магазините и всякакъв тип помещения. Е..
25 Mar За колко квадрата помещение е подходящ климатик 18-ка (18 000 BTU)?
admin 0 69
Много хора си задават въпроса: „Каква мощност климатик ми е нужен за моето помещение?“. Това е много важен въпрос, отговорът, на който зависи от редиц..
11 Mar За колко квадрата помещение е подходящ климатик 12-ка (12 000 BTU)?
admin 0 124
Много е важно мощността на климатика да бъде правилно съобразена с размера и особеностите на помещението, за да осигури ефективна климатизация през ця..
05 Mar За колко квадрата помещение е подходящ климатик 9-ка (9 000 BTU)?
admin 0 140
За колко квадрата помещение е подходящ климатик 9-ка (9 000 BTU)? Изборът на подходящ климатик за конкретното ви помещение е от изключително значение..
19 Feb Защо е важно да поддържаме чист въздух в дома ни?
admin 0 78
Поддържането на чист и свеж въздух в дома е от съществено значение за нашето здраве и благополучие. Макар че обикновено не забелязваме въздуха около н..
12 Feb Топ 5 климатици за малки помещения с най-добро съотношение Качество-Цена
admin 0 151
Ето и нашата класация за Топ 5 климатици за малки помещения с най-добро съотношение Качество-Цена: Инверторен климатик Alpin ASW-25ETE, Elite, WIFI, ..
05 Feb Съвети при избор на климатик за малко помещение
admin 0 109
Как да изберете идеалния климатик за малко помещение? В тази статия ще ви представим няколко съвета, които да ви помогнат в този процес.Оценете размер..
29 Jan Класация на най-добрите климатици за 2023г.
admin 0 159
Във века на технологичния напредък климатичните системи се превърнаха в неотделима част от нашия дом, предоставяйки ни комфорт и уют през всички сезон..
22 Jan Инверторни климатици Viessmann Vitoclima 200-S
admin 0 91
Инверторните климатици поддържат комфортна температура във вашия дом и имат значителни предимства за ефективност и икономия на ел. енергия. Един от во..
15 Jan Особености на сървърните климатици и ТОП 3 сред тях
admin 0 82
Днес обработката на данни и съхранението на информация стават все по-важни за бизнеса и обществото като цяло. Сървърните климатици се превръщат в неза..
12 Dec Топ марки климатици и техните предимства и недостатъци
admin 0 85
В съвременния свят, където климатични системи играят ключова роля в поддържането на комфорта в нашите домове и работни места, изборът на правилната ма..
Показани 1 от 12 | 59 (5 Страници)