Категории
Your Cart

Акумулаторни храсторези

С напредването на акумулаторните технологии и настъпването на ерата на литиевите батерии, повече и повече инструменти излизат с изцяло автономна акумулаторна платформа.

Наличните тук акумулаторни храсторези не са изключение на това правило, дори може да се каже, че са отличен избор за техника за всеки дом и градина.

Това е причината екипът на Klimatici.bg да направи богата селекция от най-различни акумулаторни храсторези, с които да олекотите поддръжката на живия си плет.

Предимствата на новите акумулаторни храсторези

Най-голямото предимство на един акумулаторен храсторез е това, че вече няма кабели. Този, който е работил с електрически храсторез с кабел, много добре знае колко досадно може да бъде това.

Не само рискувате да прекъснете кабела в потока на работа, но и трябва да се притеснявате за огъване, пречупване, това дали ще ви стигне дължината и прочее.

С наличните тук храсторези на цена достъпна за всеки, вие прекратявате подобни притеснения, като получавате подвижността и функционалността на страхотен инструмент.

Благодарение на новите батерии, вие можете да работите по-дълго време, на пълна мощност, без дори да се замисляте да спирате.

Освен това те са по-леки, по-добре балансирани и значително по-ергономични, което отваря врата към по-дълъг работен процес.

Защо подобни инструменти са за предпочитане

Много хора предпочитат именно този вид храсторези понеже те им спестяват много работа и много притеснения.

Дългият живот на батерията, лекотата и ергономичността ви дава възможността наведнъж да оформите всичките си храсти и живи плетове, без дори да опънете един удължител.

Ако разполагате с повече от една батерия за своята машина дори не е нужно да спирате, освен да замените изхабената батерия за прясно нова.

Благодарение на добре избран храсторез с цени приятни за всеки потребител, вашата градина ще изглежда точно така както ви се иска, без компромис.

Най-сетне има алтернатива на моторните храсторези, които са шумни и доста тежки – най-сетне има достатъчно мощна акумулаторна платформа, която да се справи с дори най-дългите плетове.

Не се налага да правите компромис с нищо, а за сметка на това получавате всички предимства на един добре изработен, качествен и изключително функционален инструмент.

Изберете правилно и ще се наслаждавате на подобна ефикасност дълго време, особено ако пазарувате от нас.

Какво отличава селекцията на Klimatici.bg

Онова, което прави Klimatici.bg уникални за пазара в България, е че работим с чуждестранни производители – директно.

По този начин можем да гарантираме за качеството на предоставените тук продукти, без да се налага да вдигаме цените – без излишни оскъпявания и такси – всичко с директен внос от фабриките на добре познати марки.

Акумулаторен храсторез с удължител Karcher PHG 18-45 Battery (без батерия) е напълно подходяща за подстригване на храсти и жив плет до 4 метра височина, без употреба на стълба. Притежава допълнителна приставка, която се грижи клончетата, които вече са отрязани да пазат пред уреда а не в храстите. О..
279.00 лв.
Акумулаторен храсторез Karcher HGE 18-45 Battery Set е с ниско тегло, което допринася за по-лесната работа с него и по-малкото натоварване при продължителна работа. Ергономичната дръжка осигурява по-удобна и безопасна работа, а двустепенната система за безопасност гарантира, че уредът няма да старти..
339.00 лв.
Акумулаторен храсторез Karcher HGE 36-60 Battery (без батерия) притежава колектор за клончета, който ги събира и не позволява вече отрязаните клонки да попадат в храстите. Отличителни характеристики 2-степенно регулиране на скоростта - в зависимост от приложението може да избирате първа скорост - ..
379.00 лв.
Акумулаторен храсторез Karcher HGE 18-50 Battery Set се отличава с двустепенна система за безопасност. Отличителни характеристики Уредът е снабден с въртяща се на 180 градус дръжка, за да може да осигури винаги удобна позиция при работа.  Колектор за колонки - събира всички отрязани клончета..
439.00 лв.
Акумулаторен храсторез Karcher HGE 36-60 Battery Set се отличава с двустепенната настройка на скоростта. Тя може да бъде с максимална скорост или за максимално дълго време на работа, зависи от задачата. Отличителни характеристики Дръжка, която се върти на 180 градуса. Колектор за клонки. Функц..
749.00 лв.
Показани 1 от 5 | 5 (1 Страници)
4.46 | 13