Категории
Your Cart

Потопяеми помпи с налягане

Потопяемите помпи са едни от най-полезните и широко приложими видове помпи някога изобретявани от човека.

Едни от най-първите помпи някога създавани работят на принципа на потопяемата техника, което прави наличните тук потопяеми помпи с налягане отличен избор за бита и градината.

Екипът на Klimatici.bg направи специална селекция, с която да обогати поливането на градински площи или извличането на големи количества вода от дълбоки водни източници.

За какво се ползват различните потопяеми помпи с налягане

Различните самозасмукващи помпи за вода могат да ви предоставят достъп до иначе трудни за достигане водоизточници като отворени кладенци или сондирани кладенци.

Фактът, че са напълно капсуловани ги прави доста трайни, а това, че са потопени във водата, която извличат, означава, че са предпазени от изгаряне.

Една помпа за налягане на вода с потапяне може да има потенциален дебит на час над 10 000 литра, което е огромно количество, особено имайки предвид малките енергийни разходи.

Те са компактни, удобни за ползване както и нагласяне според нуждите на потребителя.

Най-често, различните помпи за налягане на вода с потапяне се ползват в кладенци. Те предоставят многократно по-ефикасен начин за извличане на големи количества вода за кратко време, много повече от една кофа.

Те също така превъзхождат помпите без потапяне с това, че реално намаляват риска от поглъщане на въздух, което може да доведе до претоварване на електромоторния двигател.

Как ще разберете, че разполагате с правилната самозасмукваща помпа за вода

Един сигурен, начин да разберете, че разполагате с правилната помпа за градината за водата, е ако тя достига до желаната от вас дълбочина. В зависимост от дълбочината на сондата или кладенеца, може да се наложи да спуснете уреда до дълбочина над 10 метра.

Някои модел самозасмукваща помпа за вода имат дълбочинна ефективност до 7 метра, което не е никак малко, особено за битов кладенец.

Те са подходящи за дистанционно контролиране, но могат и да предоставят доста добър ръчен контрол.

Моделите с повече от една програма на засмукване, като тези с регулатор на дебитното извличане на вода, имат предимства над еднопоточните модели.

Ако имате нужда от този контрол, то тогава е добре да изберете потопяеми помпи с налягане, които притежават способността за повече контрол над тяхното действие.

Защо винаги ще откриете правилното решение на Klimatici.bg

Нашата цел още от самото начало бе да предоставим първокласни продукти. Затова наличното тук идва от добре познати производители като Karcher, които са лидери в сферата на водоподаването, водоструйките и други електроуреди свързани с прекарването или обработката на вода.

Потопяеми помпи с налягане на Хит цени с включена доставка в цялата страна.

Потопяема помпа с налягане Karcher BP 2 Cistern е с мощност 800W, максимална дълбочина на потапяне 7м. и дебит 5700 литра на час. Характеризира се с поплавъчен прекъсвач, чиято височина на превключване се регулира гъвкаво. Оборудване на Потопяема помпа с налягане Karcher BP 2 Cistern Корпус на п..
499.00 лв.
С помощта на Потопяема помпа с налягане Karcher BP 4 Deep Well с едно завъртане на ръката алтернативните водоизточници извършват щадящо ресурсите напояване на градината. Уредът е с компактни размери, което позволява многообразни и гъвкави възможности за приложение. Има отделен ключ за включване и и..
629.00 лв.
Потопяема помпа с налягане Karcher BP 6 Deep Well подпомага алтернативните източници на вода да извършват щадящо ресурсите напояване на градината. Отличителни характеристики  Има компактни размери, които са гаранция за гъвкавост и многообразни възможности за приложение. Този модел притежава ..
739.00 лв.
Потопяема напорна помпа Cleancraft SDWP 1107 за чиста вода
По запитване
Потопяема напорна помпа Cleancraft SDWP 1107 за чиста вода е с многостепенна технология на работното колело, която генерира високо налягане на водата. Отличава се с висококачествен и здрав корпус от пластмаса и неръждаема стомана. Подходяща е за системи за дъждовна вода, работа с пръскачки, изпомпва..
489.00 лв.
Показани 1 от 4 | 4 (1 Страници)
4.15 | 183