Категории
Your Cart

Аксесоари за подочистачки

Всяка добра подочистачка се нуждае от добри аксесоари за подочистачки, затова екипът на Klimatici.bg направи уникална селекция от страшно полезни продукти.

С тях можете да увеличите своята продуктивност или да замените изхабени компоненти по своя уред – с лекота и без особено много грижи.

Какви аксесоари за подочистачки предлагаме

Намиращите се тук аксесоари за подочистачки могат да се разделят на две основни групи – такива за полиране и такива за почистване. Подочистачките с контрол над оборотите могат да полират, а тези с фиксиран ход са предназначени за почистване.

Ако искате да се справите с мръсотията по вашите твърди подови повърхности с лекота, един от най-ефикасните начини да го постигнете, е чрез използването на подобаващи за тази работа аксесоари за подочистачки.

Фиксираните подочистачки са идеалният начин за отстраняване на по-едри и абразивни мръсни частици. Те са специално направени да стигат до места, на които други почистващи уреди не могат.

Ако подът ви е направен от мозайка или друг вид неравна настилка, то подочистачка с меки четки е идеалният избор за вас.

В случай, че искате да постигнете идеални, кристални и чисти резултати и да завършите почистването на пода си, тогава можете да закупите специални микрофазерни ролки.

Те се прикрепят към основата на самата машина и позволяват за финализирането на всяко трудно почистване.

Ето как да се възползвате от тези аксесоари напълно

Важно е да изберете такъв вид аксесоар, с който вашата машина е оборудвана да работи - за съвпадения на частите можете да проверите в описанието на всеки артикул. Ако вече сте запознати с вашата машина, можете с лекота да откриете правилните приставки за нея.

Машините с вариращи скорости и различни програми на въртене са също така изключително адаптивни към различни видове подови настилки.

Ако досега сте чистили само мозайка, плочки или гранитогрес, то вече ще можете да чистите и дори паркети с тях – по-ниските обороти са за предпочитане.

Използвайте подходяща паста или препарат за почистване и вашите подове могат да изглеждат по-добре от нови, само след едно минаване.

Не е нужно дори да натискате самата машина, нейната тежест е достатъчна, за да се използва правилното напрежение върху пода, за да се отнеме микроскопична част от неговата повърхност.

Защо да се доверите на Klimatici.bg

Причината хиляди хора да ни се доверяват всяка година, е понеже ние предоставяме личен допир до всяка поръчка.

Ако не сте сигурни какво искате, искате да знаете повече за артикул преди да купите, или просто търсите повече информация, ние сме сигурни, че ще успеем да ви помогнем.

Ролките са съставени от висококачествени микрофибри. Могат да се перат при 60 °C. Бързо и безпроблемно почистват подове, както и запечатан, омаслен и покрит с вакса паркет...
47.00 лв.
Показани 1 от 1 | 1 (1 Страници)
4.50 | 24