Категории
Your Cart

Овлажнител Lanaform Dobra

Овлажнител Lanaform Dobra
Овлажнител Lanaform Dobra
Овлажнител Lanaform Dobra
Овлажнител Lanaform Dobra
Овлажнител Lanaform Dobra
99.00
 • В наличност
 • Производител: Lanaform
 • Модел: Dobra
На изплащане
99.00
Прочел съм и съм съгласен с Общи условия за ползване
Прочел съм и съм съгласен с Политика за поверителност
Прочел съм и съм съгласен с Общите условия на БНП Париба / TBI Bank / UniCredit / DSK
Прочел съм и съм съгласен с Обработване на лични данни от БНП Париба / TBI Bank / UniCredit / DSK

Ще ви се обадим за приемане на поръчката!

DSK лого
бнп париба лизинг
tbi pay лизинг
uni credit лизинг
Безплатна доставка
Цени с отстъпка
Монтаж в България
Искам по-добра цена: 0890 94 3333
Описание

Овлажнител Lanaform Dobra Ви осигурява освежаващ въздух, като избягва изсушаване на въздуха и замърсяването му с прах или други елергени.

Отличителни характеристики

Ангажимент към вашето здраве - вдишваме приблизителн 20 000 пъти на ден, което означава, че имаме дневна нужда от 12 000 литра въздух. Качеството на въздуха, който вдишваме се отразява пряко върху нашето здраве. Прекалено влажният въздух може да причини здравословни проблеми като астма, алергии и др. Прекалено сухият въздух изсушава лигавицата, както и кожата. Това води до умора и усещане за дискомфорт, в същото време се повишава замърсяването на въздуха.

Препоръчаното от лекарите оптимално ниво на влажност е между 40 и 60%. През зимата въздухът може да стане прекалено сух, поради отсъствие на вентилация и отопление и т.н. Промяната на въздуха се отразява на човешкото психическо и физическо състояние, въпреки че не го осъзнаваме.

Овлажнител Lanaform Dobra предоставя студена пара, която действа освежаващ през лятото и избягва недостатъците, причинени от климатиците - изсушаване и замърсяване на въздуха. Тази функция е доста икономична.

Цялостен персонализиран контрол на нивото на влажност - резервоарът е с капацитет 2,5 литра, което дава възможност за 12 часа автономна работа. Моделът дава възможност да изберете или нивото на овлажняване, или като изберете между две интензитета на емисиите - нисък (100 мл/час) и висок (150 мл/час). Автоматично спира работа, когато резервоарът е празен. Също така разполага и с нощен режим.

Друга характеристика е, че уредът предоставя нотка светлина към Вашият интериор, като дава възможност за избор между три нюанса LED светлини.

Това е един от ултразвуковите овлажнители на новото поколение. Техните резервоари се пълнят през горната част чрез премахване на капак, а не през малък отвор в основата. Този метод на пълнене значително улеснява ежедневното управление и поддръжка на уреда.

Комбиниране на полезното с приятното - този модел дава още една допълнителна възможност за добавяне на етерични масла по Ваш избор. Просто слагате няколко капки в резервоара. Получава се комбинация между предимствата на ароматерапията с тези на овлажняване, за постигане на най-добро качество на въздуха.

Други характеристики на Овлажнител Lanaform Dobra

 • Покрива площ - 30 кв.м.
 • Ултразвукова технология.
 • Студена пара с две интензитета на работа.
 • Удобно пълнене през горната част.
 • +/- 12 часа работа.
 • Дифузия на етерични масла.
 • LED светлини с три нюанса на бялото.
 • Изключва се автоматично.
Спецификации
Гаранция 2 години
Консумация (W) 25
Напрежение (V) 220 - 240
Обем на резервоар (л.) 2.5
Размери (Д x Ш x В) (мм) 195 х 195 х 319
Тегло (кг) 1.9
Ревюта
Напишете отзив
Бележка: HTML не е преведен!
Лош Добър
Какво казват нашите клиенти:
Качествено и бързо монтираха климатик в апартамента ми в Пловдив. Препоръчвам ги!
Вече 3 години ползвам бойлера на Ariston. Много добра консултация по телефон!
Невероятно чиста работа на момчетата, въпреки трудностите при монтажа се справиха отлично!
Отделиха ми нужнотно внимание. Арома подаръка ме изненада!
Продукти от същата категория
Овлажнител Lanaform Breva се отличава с елегантен, приятно закръглен дизайн, лесно адаптиращ се към всяка стая в дома Ви. Основни характеристики и пр..
117.00 лв.
Овлажнител Lanaform Hello Kitty е подходящ за детски стаи. Икономичен е, здравословен и работи тихо. Отличителни характеристики Този модел работи съ..
159.00 лв.
Овлажнител Lanaform Charly е подходящ е за възрастни и деца с респираторни проблеми. Той работи със здравословна студена пара, която се грижи за възст..
169.00 лв.
Продукти от същия производител
Въздухопречиствател Lanaform Air Purifier се характеризи с отлична пречистваща система и икономия на енергията - консумацията му е едва 45 kW/h. Осно..
339.00 лв.
Овлажнител Lanaform Breva се отличава с елегантен, приятно закръглен дизайн, лесно адаптиращ се към всяка стая в дома Ви. Основни характеристики и пр..
117.00 лв.
Овлажнител Lanaform Hello Kitty е подходящ за детски стаи. Икономичен е, здравословен и работи тихо. Отличителни характеристики Този модел работи съ..
159.00 лв.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.