Категории
Your Cart

Мултитемпературни охладители за вино

Всичко от отглеждането, обработката и дори складирането на вино изисква прецизност, за да може да се постигнат възможно най-добрите вкусови и текстурни качества на питието. Прецизността и контролът над околната среда са толкова важни, че създаването на вино може да се приравни до изкуство или наука.

Всяка стъпка определя качеството на крайния продукт, като едни от най-ценните сред тях са съхранението и начина на сервиране. Конкретни вина са най-добре сервирани при определена, по-ниска от стайна, температура, затова ние от Klimatici.bg днес Ви предоставяме мултитемпературни охладители за вино.

Къде най-добре служат тези мултитемпературни охладители за вино

Ролята на един охладител за вино е безценна, особено когато погледнем към заведенията с богата селекция на вина. Всеки опитен сомелиер знае, че всяко вино има перфектния партньор в лицето на специално създаден чаша или ястие.

Белите вина с нотка на лимон си отиват най-добре с рибени ястия, тъй като лимонената есенция изкарва най-добрите качества от месото, докато сухотата на бялото вино е идеална комбинация за морски дарове и сьомга. За да се усетят тези взаимно обогатяващи се сензации, е нужно виното да бъде изстудено до точно определена температура.

Именно такъв вид прецизност и опит в изкуството на гастрономията и сомелиерството, карат много професионални и луксозни ресторанти да избират продукти като тези  мултитемпературни охладители за вино. Това е така, тъй като позволяват за охлаждането на няколко различни вида вина, без да има температурен трансфер между тях.

Други места, на които често можете да намерите подобни охлаждащи хладилници за вино са заведенията насочени специално към сервирането на висококачествени винени продукти. Този контрол над няколко зони на изстудяване им позволява с невероятна точност и прецизност да представят конкретна бутилка и нейното съдържание със заслуженото уважение.

Защо са нужни две различни температурни зони за охлаждане на вино

Не всички вина са създадени еднакви, някои се сервират по-студени от други, като дори едно и същи вина не се сервират еднакво, особено ако се комбинират с конкретния ястия. Ролята на подобен кулер е да Ви даде абсолютен контрол над температурата на една винена бутилка, като някои от изложените продукти тук позволяват за складирането на 34 бутилки от 0.75л.

Съобразно вашите нужди и професионални изисквания, тук можете да откриете прекрасни предложения с луксозен вид и още по-луксозна изработка, подходящи за всеки изискан ресторант или дом.

Защо пазаруването от Klimatici.bg си заслужава

Това, което всички наши клиенти ще потвърдят, е че освен висококачествени продукти от доверени производители, тук получават професионално отношение и гаранция за качество. Всичко това постигаме благодарение на екипна работа и уважение към нов, стар или бъдещ клиент – станете част от хилядите хора, които вече се увериха в това и изберете вашите Klimatici.bg продукти още днес.

Отличителни характеристики Филтър с активен въглен Дългото съхранение на миризми от околната среда могат да повлияят върху качеството на виното. Ето затова филтърът с активен въглен се грижи за свежия и оптимален въздух. Child Lock Child Lock е защита от достъп за деца, която предотвратява изклю..
3699.00 лв.
Показани 1 от 1 | 1 (1 Страници)
4.38 | 24