Категории
Your Cart

Охладители за вино за вграждане

Има два различни вида охлаждане на вино, такъв за съхранение и такъв за консумацията – и в двата случая е важен контролът над условията и точно това Ви позволяват различните охладители за вино за вграждане.

В тази част от сайта на Klimatici.bg, вие можете да изберете от най-различни по размер и обем уреди за вграждане от доверени производители и то на доста добра цена.

Кога е добре един охладител за вино да бъде вграден

Има най-различни охладители за вина, но едни от най-ценните видове, особено в динамична среда като кухня или бар, са тези за вграждане. Този вид уреди се монтират на едно ниво с лицето на шкафовете, така че да представят равномерна повърхност и да намалят геометричната диверсификация, която може да се окаже опасна при бърза работа.

Най-често срещаните размери на охладители варират от 45см до 112см височина, като се монтират в стандартна ниша. Те могат да бъдат монтирани като долен ред под плот или в стена, като така да добавят към атмосферата на едно помещение, килер за вина или кухня.

Прозрачното топлоизолирано стъкло Ви позволява с лекота да проверите запасите си от вина, а осветените етажерки служат за стилно излагане на луксозни и екзотични сортове вина.

Какви са ползите от различните охладители за вино за вграждане

Ролята на един охладител за вино е да позволи на потребителите лесен контрол и защита над условията на складиране на вино в дългосрочен период или точно преди консумацията. При нужда от бързо охлаждане на една бутилка преди сервиране, различните модели могат изключително бързо да стабилизират вътрешната температурата на виното до желаното ниво.

Този вид охлаждане се ползва, за да подготвят виното за оптимална консумация с конкретен вид чаша (в зависимост от вида на виното) и ястие. Без значение дали става дума за бели, червени или розе вина, вие сте способни да охладите избраната от вас реколта с изключителна предвидимост и контрол.

Главното предимства на нашите охладители за вино за вграждане, е че те придават стилен вид на общата повърхност и позволяват монтаж в стена или като част от ред шкафове. Благодарение на компактната им форма, те могат с лекота да станат част от долен или горен ред, с или без плот над тях.

Защо винаги ще останете доволни след пазаруване от Klimatici.bg

Това, което винаги ни е отличава от други консуматорски услуги, е че ние полагаме допълнителни усилия да гарантираме качеството на всеки предложен от нас продукт. Тук не само ще намерите точно това, от което имате нужда, но и ще го намерите на доста достъпна цена с гаранция за качество и достъп до сервиз за гаранционно обслужване.

Няма продукти в тази категория.

4.21 | 161