Категории
Your Cart

Газов котел Immergas Victrix 28 KW TT + димоотвод

Газов котел Immergas Victrix 28 KW TT + димоотвод
Газов котел Immergas Victrix 28 KW TT + димоотвод
По запитване
Газов котел Immergas Victrix 28 KW TT + димоотвод
Газов котел Immergas Victrix 28 KW TT + димоотвод
Газов котел Immergas Victrix 28 KW TT + димоотвод
3399.00
  • По запитване
  • Производител: Immergas
  • Модел: 3.025511

Възможни варианти

На изплащане
3399.00
Прочел съм и съм съгласен с Общи условия за ползване
Прочел съм и съм съгласен с Политика за поверителност
Прочел съм и съм съгласен с Общите условия на БНП Париба / TBI Bank / UniCredit / DSK
Прочел съм и съм съгласен с Обработване на лични данни от БНП Париба / TBI Bank / UniCredit / DSK

Ще ви се обадим за приемане на поръчката!

DSK лого
бнп париба лизинг
tbi pay лизинг
uni credit лизинг
Безплатна доставка
Цени с отстъпка
Монтаж в България
Искам по-добра цена: 0890 94 3333
Описание

Газов котел Immergas Victrix 28 KW TT + димоотвод се отличава с висока енергийна ефективност, иновативен кондензационен модул, който осигурява изключително висок дебит и лесно управление.

Основни характеристики

Одобрен по програма REECL

Котелът отговаря изцяло на изискванията на Програмата за кредитиране на енергийната ефективност в дома. 

Готов за работа

Уредът е напълно окомплектован за работа. Към него е включен хоризонтален концентричен димоотводен комплект 60/100 мм (3.024598)

Двуконтурен котел

Двуконтурен модел, който затопля директно вода за отоплителна инсталация и осигурява БГВ. Принципът му на работа е проточен - водата която преминава през него се затопля веднага. За 1 минута осигурява до 13,4 л. топла вода, като може да обслужи една баня или кухня. 

Висока енергийна ефективност

Енергиен клас А и коефициент на ефективност 93%! Ако бъде монтиран стаен терморегулатор, ефективността на котела се повишава до 98%. Възможност за жично или безжично свързване с котела.

Капацитет

Газов котел Immergas Victrix 28 KW TT + димоотвод има минимум на отоплителната мощност 2.80kW и максимум 24,00kW, при температура на подадената от котела вода 80°С. Той е идеално решение за малки жилища с 1 или 2 стаи или цели къщи.

Лесно управление

Лесно управление благодарение на контролните бутони и клавиши за управление и LCD екрана, визуализиращ текущото състояние. 

Опция за дистанционно управление

С приложението DOMINUS можете да контролирате своя котел от всякъде, да следите статуса му на работа, да зададете температура на отоплението и БГВ, както и да бъдете информирани за температурата в стаята. Необходимо е закупуването на WiFi предавател, както и осигуряването на постоянен безжичен сигнал до него.

Ново поколение Газов котел Immergas Victrix 28 KW TT + димоотвод 

TT е специално създаден за 50 годишнината на Immergas. Така се дава началото на ново поколение котли, които се използват както за нови инсталации, така и за съществуващи системи.

Произведен в Италия

Victrix TT съчетава в себе си несравнимо качество и улеснено управление. Всички Immergas продукти са 100% произведени в Италия. Компанията е с 50 годишна история и осигурява високоефективни решения в областта на отоплението. 

Какво получавате от "TT"

ТТ или Top Tech - върхова технология! Victrix TT се произвежда на нова, високо автоматизирана линия в централния център за производство на компанията в Брешело. Характеризира се с нисък риск на запушване от замърсявания и по-голяма устойчивост на корозия благодарение на използваната сплав.

Подобрения

Топлообменникът е съставен от специално разработена алуминиево-силициева-магнезиева сплав. Това го прави издържлив на корозия.

Топлообменникът е произведен от специално разработена. За допълнително намаляване на разходите на потребление в котела е инсталирана нова платка. Тя модулира мощността до 15%, което е гаранция за висока сезонна ефективност и много ниски разходи за отопление през преходните сезони.

Нов модел KW TT

Газов котел Immergas Victrix 28 KW TT + димоотвод притежава промени, които го правят още по-добър. Компактен е благодарение на дълбочината си от само 25 см. Новата електронна помпа с ниска консумация и PWM контролът позволяват избор на константно Δt от 5°C до 25°C. Електронният газов вентил, детекторният електрод и вентилаторът осигуряват непрекъснат адаптивен горивен контрол на газта.

Спецификации
Вграден водосъдържател [l] -
Гаранция 2 години
Клас на енергийна ефективност A
Макс. мощност за БГВ (в комбинация с бойлер) [kW] -
Макс. мощност за БГВ [kW] 28
Максимален дебит на БГВ при ΔT 30°С [l/min] 13.40
Номинален разход на природен газ [m³/h] 3.08
Отоплителна мощност при 40/30°С min/max [kW] -
Отоплителна мощност при 50/30°С min/max [kW] -
Отоплителна мощност при 80/60°С min/max [kW] 2.80 - 24.00
Предназначен за Отопление и топла вода
Произход Италия
Размери (Д/Ш/В) [mm] 255 / 440 / 748
Сезонна ефективност [%] 93
Тегло [kg] 32
Тип на котела Двуконтурен
Ревюта
Напишете отзив
Бележка: HTML не е преведен!
Лош Добър
Какво казват нашите клиенти:
Качествено и бързо монтираха климатик в апартамента ми в Пловдив. Препоръчвам ги!
Вече 3 години ползвам бойлера на Ariston. Много добра консултация по телефон!
Невероятно чиста работа на момчетата, въпреки трудностите при монтажа се справиха отлично!
Отделиха ми нужнотно внимание. Арома подаръка ме изненада!
Продукти от същата категория
Газов котел Immergas Victrix 35 KW TT + димоотвод е двуконтурен модел, който затопля директно вода за отоплителната инсталация и осигурява битова горе..
3689.00 лв.
Отличителни характеристики Газов котел Immergas Victrix Tera 24 Plus + димоотвод, 24 kW, едноконтурен е одобрен по програма REECL за енергийна ефекти..
2539.00 лв.
Газов котел Bosch Condens 2500W WBC 24-1 DE 23 + димоотвод е с висока енергийна ефективност клас А. Коефициентът му на ефективност е 93% Основни хара..
2589.00 лв.
Продукти от същия производител
Газов котел Immergas Victrix 35 KW TT + димоотвод е двуконтурен модел, който затопля директно вода за отоплителната инсталация и осигурява битова горе..
3689.00 лв.
Отличителни характеристики Газов котел Immergas Victrix Tera 24 Plus + димоотвод, 24 kW, едноконтурен е одобрен по програма REECL за енергийна ефекти..
2539.00 лв.
Газов котел Immergas Victrix 24 KW TT Plus + димоотвод покрива напълно изискванията за енергийна ефективност в дома по програма REECL.  Отличите..
3095.00 лв.