Ето и нашата класация за Топ 5 климатици за малки помещения с най-добро съотношение Качество-Цена:

  1. Инверторен климатик Alpin ASW-25ETE, Elite, WIFI, 9000 BTU, Клас А++


Инверторният климатик Alpin ASW-25ETE, Elite съчетава впечатляващи характеристики с изключително удобство и енергийна ефективност. Моделът е най-изгодният избор сред своя клас климатици. Има вградено wi-fi управление, нагревател на външното тяло, работи с компресор от ново поколение и пречиства въздуха с троен филтър. Климатикът е оборудван с множество функции и режими като: самопочистване, самодиагностика, автоматичен рестарт, интелигентно размразяване, функция iFeel, нощен режим и таймер. Климатичната система работи в режим отопление до екстремно ниски външни температури до -25 градуса. Цената на климатика с включена доставка и стандартен монтаж е само 989.00лв. Най-изгодният избор на пазара!

  1. Инверторен климатик Daikin FTXC25D/RXC25D SENSIRA, 9000 BTU, Клас A++


Инверторният климатик Daikin FTXC25D/RXC25D SENSIRA е едно от най-добрите решения, когато става въпрос за климатизация на малко помещение. Със своите 9000 BTU мощност и клас на енергийна ефективност A++, този климатик предлага отлично съотношение между производителност и ефективност. Daikin е добре известен със своята надеждност и качество, а моделът SENSIRA не е изключение. Този климатик е лесен за инсталиране и използване, с интелигентна технология за поддържане на стабилна температура в помещението. С функции като таймер за включване и изключване, филтър за почистване на въздуха и ниското ниво на шум, този инверторен климатик прави живота ви по-комфортен и по-здравословен. С Daikin FTXC25D/RXC25D SENSIRA ще се наслаждавате на прохлада през лятото и топъл уют през зимата, без да се тревожите за високите сметки за ток.

  1. Инверторен климатик Fujitsu General ASHG09KMCE / AOHG09KMCC, 9000 BTU, Клас A++


Инверторният климатик Fujitsu General ASHG09KMCE/AOHG09KMCC представлява изключително висококачествено и ефективно решение за охлаждане и отопление на малки помещения. Този климатик се отличава със своята надеждност и иновативни технологии, които му позволяват да поддържа желаната температура в помещението, независимо от външните условия. Със своя елегантен и съвременен дизайн, той се вписва перфектно във всяко помещение и допринася стил в интериора. Също така, моделът е изключително тих и ефективен, което го прави идеален за спалните и работните стаи. Ако търсите инверторен климатик с висока производителност и ниска консумация на електроенергия, Fujitsu General ASHG09KMCE/AOHG09KMCC определено заслужава внимание.

  1. Инверторен климатик Daikin FTXP25N9/RXP25N Comfora, 9000 BTU, Клас A++


Инверторният климатик Daikin FTXP25N9/RXP25N Comfora е едно изключително решение от междинен клас за климатизация на малки помещения. Климатиците от серия Comfora са изключително ефективни както за отопление, така и за охлаждане с енергиен клас А++ и в двата режима на работа. Системата е снабдена с филтър от титанов апатит и се грижи за здравословния въздух у дома. Отстранява дори най-малките частици прах, бързо неутрализира миризмите и потиска размножаването на микроби. Моделът е с много ниски шумови нива - едва 20 dB, което го прави много подходящ избор за малки помещения.

  1. Хиперинверторен климатик Mitsubishi Heavy SRK20ZSX-W/SRC20ZSX-W DIAMOND, 7000 BTU, Клас A+++


Хиперинверторният климатик Mitsubishi Heavy SRK20ZSX-W/SRC20ZSX-W DIAMOND е от най-висок клас. С невероятната си ефективност и иновативната технология, този климатик предоставя несравним комфорт. Със своите 7000 BTU мощност и клас на енергийна ефективност A+++, той осигурява бързо охлаждане и затопляне и изключително икономична работа. DIAMOND серията на Mitsubishi Heavy е символ на високо качество и надеждност. Този климатик предлага удобни функции като автоматичен режим и тих режим на работа и още много други. Със стилен и съвременен дизайн, той се вписва перфектно във всяко помещение. Хиперинверторният климатик Mitsubishi Heavy SRK20ZSX-W/SRC20ZSX-W DIAMOND е изборът за тези, които търсят най-доброто в иновациите и комфорта при климатизация на малки помещения.

Горепосочените модели предоставят страхотни възможности за контрол на климата във вашите малки помещения, без да изразходвате излишни ресурси. Бъдете сигурни, че избирате климатик, който отговаря на вашите нужди и предоставя най-доброто съотношение между качество и цена в своя клас.