Когато става въпрос за съхранение на храна, няма човек, който да не желае да запази свежестта и качеството й възможно най-дълго. Благодарение на иновативната технология Biofresh на Liebherr, това става реалност. Тя променя начина, по който съхраняваме храната, като осигурява оптимални условия за запазване на свежестта, витамините и вкуса на продуктите. В днешната статия ще разберете какво представлява Biofresh технологията и какви са нейните предимства.

Какво представлява Biofresh технологията на Liebherr?

Тя представлява иновативен подход към съхранението на храна, който осигурява оптимални условия за запазване на свежестта, вкуса и хранителните стойности на продуктите. Тази технология се основава на няколко ключови елемента, които работят заедно, за да предложат най-доброто съхранение на храната.

Предимства на BioFresh от Liebherr

Качество и надеждност

Liebherr е световно известна марка, известна с високото качество и надеждност на своите продукти. Технологията Biofresh не прави изключение - тя е разработена със специално внимание към детайлите и гарантира дълготрайна работа.

Дълготрайност на храната

Можете да удължите срока на годност на свежите продукти. Това ви позволява да планирате покупките и да избегнете изхвърлянето на храна поради негодност. Витамините, минералите и хранителните вещества се запазват в по-голяма степен, осигурявайки по-здравословно и вкусно хранене.

Различни зони на съхранение

Различните зони на съхранение са оптимизирани за конкретни видове хранителни продукти. DrySafe зоната е предназначена за съхранение на месо и риба, като поддържа по-ниска влажност и по-ниска температура. HydroSafe зоната е идеална за зеленчуци и плодове, като осигурява по-висока влажност. Накрая, BioFresh Plus зоната предлага комбинация от оптимална влажност и температура за съхранение на млечни продукти.

Поддържа оптимална влажност

Това помага да се предотврати изсушаването на храната и запазването на свежестта й. Заедно с контролираната температура, тази оптимална влажност играе важна роля в предпазването на храната от нежелани промени и развитие на бактерии.

Изключително гъвкава

Технологията на Liebherr е изключително гъвкава и позволява индивидуално настройване на температурата във всяка отделна зона на съхранение. Това ви позволява да съхранявате различни видове хранителни продукти при оптимални условия и да ги запазите свежи за по-дълго време.

В заключение, ако искате да запазите свежестта и качеството на вашата храна със стил и удоволствие, иновативната технологията на Liebherr е отличен избор. От съхранение на свежи плодове и зеленчуци до запазване на нежно месо и млечни продукти, тази технология ви дава гаранция за оптимални резултати. Не изоставайте от съвременните технологии и се наслаждавайте на свежа и качествена храна всеки ден. Разгледайте нашите предложения за хладилници Liebherr с Biofresh.