Категории
Your Cart

Автомати за почистване на мокети

Почистването и прането на мокети пълни с упорити петна е изключително трудна задача, особено ако разполагате с неправилното оборудване.

Да се опитвате да го направите на ръка е не само мъчна задача, но и рискувате да нараните мокета и да запечатате петното перманентно към текстила.

За щастие на пазара има автомати за почистване на мокети, които не само засмукват прах, кал и трохи, но и изпират мокета до съвършенство.

Намерете своя предпочитан автомат за мокет на Klimatici.bg на преференциална топ цена още днес.

Какви автомати за почистване на мокети продаваме

Най-основните модели автомати за почистване на мокети, които ще намерите тук, са от моделите с по-широките бази.

Те са най-често срещаните дизайни, тъй като предоставят стабилност, мобилност и ефикасност в едно.

Ефикасното третиране на меки тъкани е абсолютно задължително, особено при по-големи проекти.

Апаратите от този клас са специално създадени да съвпаднат с равната подова повърхност, благодарение на което се създава плътен вакуум от всички страни.

За лекота на плъзгане по мокета се разчита на ъгъла на дръжката, която може да артикулира до 90 градуса.

Контролът на силата на засмукване и позицията на самата почистваща глава се определя от поведението на ергономичната дръжка и спусъците намиращи се върху нея.

Защо професионалистите използват подобни машини

Много фирми за почистване разчитат именно на подобна професионална техника за почистването на големи офис пространства. Тяхната постепенна, стабилна и предвидима работа, бързо премахва големи количества мръсотия дори след едно почистване.

Това значително намалява нуждата от повторно почистване, което устройва както клиентите, така и самите чистачи.

Благодарение на силния вакуум и ризата на основата, получавате гарантиран директен контакт с пода дори при неравности като преходни лайсни и промяна във височината на пода.

За прането могат да се използват капсули или да се сипвате вече разредени перилни препарати, които да освежат изморените фибри на текстила.

Машината разполага с два отделни контейнера, един за сухи отпадъци и един за мокри отпадъци. И двата контейнера се премахват с лекота за почистване и поддръжка на машината.

Долната част също така съдържат две противоположно въртящи се четки, които повдигат космите на мокета, за да се улесни премахването на набита мръсотия.

Какво ще откриете в сайта на Klimatici.bg

На сайта ни ще откриете чести намаления на първокласни продукти, висококачествена консултация при пазаруване и лесна навигация. Подопочистващите автомати са изключително ценен помощник и не бива да се подценяват.

Тук също ще откриете и изненадващо богата селекция от продукти подходящи за най-различни индустрии, както и прекрасни условия за купуване на изплащане – всичко за да останете доволни от вашето преживяване.

Автомат за почистване на мокети Karcher BRC 30/15 C притежава компактни размери и осигурява високи резултати при почистване. Отличителни характеристики Високи резултати от почистването Валяк с четки, който помага за почистване в дълбочина. Валякът с четки е с подвижно окачване с лагери, по тоз..
6129.00 лв.
Автомат за почистване на мокети Karcher BRS 43/500 C е идеален за продуктивно междинно почистване на меки подови настилки. Отстранява ефикасно замърсяванията и освежава меките тъкани. Влакната и замърсяванията се събират в резервоара още при почистването. Настилката е суха и готова за употреба след ..
6709.00 лв.
Автомат за почистване на мокети Karcher BRC 40/22 C
По запитване
Автомат за почистване на мокети Karcher BRC 40/22 C работи с 30% по-бързо и и гарантирано дълбоко във влакната. Той е изключително маневрен и може да се използва за почистване на точно определена зона. Премахва надеждно замърсявания и освежава меките подови настилки. Характеристики и предимства Въ..
14229.00 лв.
Автомат за почистване на мокети Karcher BRC 45/45 C дава възможност както за бързо междинно почистване с процеса i-Capsulation, така и дълбоко почистване на влакното на меките подови настилки чрез процеса за впръскване на почистващ препарат. Той е гъвкав и може да се използва за почистване на точно..
16919.00 лв.
Показани 1 от 4 | 4 (1 Страници)
4.51 | 21