Категории
Your Cart

Аксесоари за водоструйки

Удължител за струйник 40см. за ефективно и удобно почистване на места, които са труднодостъпни. Може да се използва за всички принадлежности на Керхер...
38.90 лв.
Комплект за почистване на улуци и тръби PC 7.5, 7.5м притежава четири насочени назад струи с високо налягане, които избутват маркуча през тръбата и премахват запушването. Маркучът е висококачествен, гъвкав, усилен с текстилна оплетка и разполагащ с къса месингова дюза. Със защита е срещу пречуп..
139.00 лв.
Комплект O-ring уплътнения за K2 - K7 се използва за лесна подмяна на защитните връзки на аксесоарите за водоструйкти. Съместим е със следните уреди: Karcher K2, K2 Compact, K2 Full Control Karcher K3, K3 Full Control Karcher K4, K4 Full Control Karcher K5, K5 Full Control Karcher K7, K7..
35.00 лв.
Универсален куплунг за маркучи е практичен и ергономичен и позволява лесно свързване, демонтаж и поправка. Напояването на малки и големи градини и площи е улеснено, благодарение на гъвкавата система за свързване с бърза връзка.  Съвместим е с трите най-популярни диаметри на маркучи и клик..
6.90 лв.
Бърза зарядна станция 36V, която се използва за сменяеми батерии с 36 волта от платформата на Karcher Battery Power. До 80% зареждане на акумулаторната батерия 36 V/2.5Ah само за 48 минути. Като допълнение корпусът притежава вградена скоба, с която се постига лесно фиксиране на стената.  Към к..
89.00 лв.
Показани 1 от 5 | 5 (1 Страници)