Категории
Your Cart

За модели SV

Пароводните чистещи машини, дали става дума за прахосмукачки или екстрактори, се нуждаят от честа поддръжка. Така поддръжка може да дойде под много форми, но най-често е под формата на закупуване и обновяване на аксесоари за модели SV.

За да улесним намирането на правилния аксесоар за вас и вашата апаратура, от Klimatici.bg сме направили специална селекция от продукти от най-висок клас.

Какви аксесоари за модели SV предлагаме

Особеностите на пароводните електроуреди идват именно от способността им да произвеждат голямо количество нагорещена пара. Това се случва чрез преваряването на водна маса намираща се в специален резервоар, която маса се превръща в работната пара.

За да се получи това правилно е нужен силен електромотор, който да бъде ту в досег с водата, ту защитен от горещината и влагата на самата пара. Затова има специални аксесоари за модели SV като дунапренени филтри за защита на мотора.

Те предоставят допълнителна бариера, която хем позволява прикосновение на електромотора с мократа среда, хем го предпазва от нея.

За да запазите функционалността на вашата специализирана апаратура, ние ви препоръчваме навременна смяна на всички консумативи. Така ще гарантирате оптималното опериране на своя уред и абсолютно безусловно чистите резултати – всеки път.

Ако комбинирате своите пароводни уреди с други приставки, като екстрактори или ютии и станции за гладене, то тогава тук ще намерите страхотни избори специално създадени за вас.

Как да подобрите вашия пароводен екстрактор

Един от основните начини да подобрите употребата на своя пароводен уред, е това да се запознаете с неговите функции.

Ако за първи път срещате подобен инструмент, то за вас предстои удоволствието да разберете, че чистене може всъщност да бъде лесно и доста приятно.

Важно е също така да сте наясно със способностите и ограниченията на подобен електроуред, както и това как да го поддържате.

Тъй като става дума за опериране с нагревател, вода и редовно изпускане на пара, на първо място е важно да спазвате хигиена. Резервоарът с вода е един от любимите хабитати на бактерии и гъбички, за това е желателно да го почиствате често.

Използвайте дестилирана вода за парата си, за да минимизирате и появата на котлен камък по нагревателя или други компоненти от техниката.

Как Klimatici.bg олекотява вашето онлайн преживяване

Знаем, че за вас пазаруването е удоволствие, особено, когато можете да намерите точно това, което търсите.

Затова нашият екип старателно подбра най-търсените и желани продукти на пазара – и ви ги предостави на отлична цена.

Ако не сте сигурни какво точно търсите, но имате конкретна функционалност предвид, то винаги можете да се свържете с екипа ни за безплатна консултация.

Дунапренов филтър, който защитава мотора на парни екстрактори SV 7, SV 1802, SV 1902...
34.00 лв.
Показани 1 от 1 | 1 (1 Страници)
4.58 | 16