Категории
Your Cart

Аксесоари и препарати за прозорци

Правилното и перфектно почистване на стъклени повърхности, особено толкова видими като един прозорец, може да е изключително трудна задача.

Ако разполагате с правилните аксесоари и препарати за прозорци от Klimatici.bg, вашето почистване ще стане не само по-ефикасно, но и значително по-приятно.

Какви аксесоари и препарати за прозорци предлагаме

Нашите предложения варират в няколко основни направления – насочени най-вече към създаването на по-малко пяна, и по-чисти резултати.

За да се справим с най-големия проблем – стичането на мръсна вода и оставането на петна по стъклото, ние избрахме 5 специални продукта, които днес можете да видите на тази страница.

Нашата специална селекция от аксесоари и препарати за прозорци се състои от:

  • Концентрирани опаковки;
  • Препарати-разтвори;
  • Специални гъби за прозорци;
  • Препарати против ивици;
  • Препарати за отложено почистване.

Последния вид препарати са специален клас и те се използват при силно и често замърсявани гладки повърхности, не само прозорци.

Този препарат е ефикасен начин за премахване на силно натрупан прах и мръсотия от пътя, ремонтна дейност и други прахови фактори.

След почистване той оставя кристално чиста повърхност върху, която има тънък, невидим слой, който предпазва от повторно натрупване на нечистотии. Прозорците остават чисти 50% по-дълго от прозорци измити с други препарати.

Защо да изберете точно тези продукти

Причината да изберете и използвате тези продукти, а не обикновени препарати за прозорци, е понеже те са специално направени за употреба в пулверизатор или водоструйка.

Това е така понеже се активират при излизане от дюзата под високо налягане и така предоставят най-доброто почистване.

Препаратите за гладки повърхности като стъкла, автостъкла, прозорци и огледала, не бива да оставят следи след себе си. Това означава, че трябва да имат ускорено оттичане на капките и минимална нужда от изплакване на повърхността.

Наличието на ароматизатори също е доста добра причина, тъй като така, след почистване, в околността остава приятното ухание на избрания от вас аромат.

Избирайки правилния продукт, вие можете да си спестите времето за повторно почистване по-късно, да удължите живота на своята апратура, и да ускорите процесът по почистване – всичко само с една покупка.

Ако не сте сигурни какво точно да изберете и искате да направите правилното решение от първия път, то тогава се свържете с нас още днес.

Какво ви предлага Klimatici.bg днес и сега

Това, което ви предлагаме е абсолютен контрол над минете на прозорците с подходящи уреди – от времето на минете, до времето на съхнене. Оставете назад миенето с оцет и вестници – изберете по-ефикасен и значително по-бърз начин да придадете кристален отблясък на вашите прозорци.

Препарат за почистване на прозорци в прегъващи се опаковки 4 x 20 мл. Почиства без ивици водоустойчиви гладки повърхности - стъкло, прозорци, огледала и др. Осигурява по-бързо изтичане на капките и отлага повторно замърсяване. Начин на приложение: прегънете опаковката, изсипете концетрат в пулвериз..
10.00 лв.
Показани 1 от 1 | 1 (1 Страници)
4.50 | 23