Категории
Your Cart

Дизелови отоплители с индиректно отопление

При нужда от бързо отопляване на голямо отворено пространство, малко уреди могат да се мерят с мощността на нашите дизелови отоплители с индиректно отопление.

Техният огромен капацитет на отопление идва от горенето им на висококалорична нафта, по изключително ефикасен начин.

Електронният контрол на горенето, доизгарянето на изпарения и употребата на множество електромеханични системи за контрол на процесите в машината, правят нашите дизелови отоплители с индиректно отопление изключително добър избор.

Видовете дизелови отоплители с индиректно отопление, които предлагаме

Основната разлика между дизеловите отоплители е най-вече в количеството топлина, което те могат да произведат.

На тази страница можете да намерите малки модели с горивна вместимост до 20 литра, или по-обемисти модели с горивна вместимост до 36 литра.

По-големите варианти могат да горят по-дълго време, да произведат повече топлина и да запазят ефективността си по-дълго време.

Индиректното горене произвежда повече топлина от директното, като същевременно изисква по-голям достъп до кислород, за може да се обогати процесът на горене за по-дълго време.

Всички отоплителни елементи от този клас имат изключително висока производителност, което е причината да се ползват предимно за отопляване на:

  • Помещения с ограничена вентилация;
  • Магазини;
  • Изложбени зали;
  • Кухненски помещения;
  • Шатри.

Всеки уред има коминовод, който помага за извеждането на изпаренията от процесът на горен, като е желателно изпаренията да се отвеждат далече от помещение на отопление.

Важно е и да се достави редовно обогатяващ се запас от кислород, за да се запази процесът на горене възможно най-ефикасен.

Какво означават 69 300 BTU и 20kW при отопляването

Накратко, това означава, че един дизелов отоплите с индиректно отопление е изключително ефикасен метод на отопляване на големи помещения. 69 300 BTU е изключително голямо количество топлина, което също се постига по възможно най-ефективния и практичен начин.

За да се постигне това ниво на отопляване са нужни 1.67 килограма нафта всяка 60-та минута от запалването на калорифера. Потенциалният отоплителен период с едно зареждане е 21 часа при резервоар от 36 литра, което е внушително, дори за продукт от този клас.

Ако търсите нещо мощно, способно и безкомпромисно към студа то този тип уреди са точно за вас.

Защо да пазарувате от Klimatici.bg

Приветстваме ви в най-добре заредения онлайн магазин за отоплителни елементи, бойлери и печки в България.

Насладете се на невиждано разнообразие на топ цени още днес – променете атмосферата в своята работилница, затоплете гаража си и кажете сбогом на студа през зимата – само с една покупка вие решавате множество проблеми.

Спестете си време, пари и средства като изберете силата на дизеловите калорифери още днес.

Дизелов отоплител Master BV 77E, 20 kW
По запитване
Дизелов отоплител Master BV 77 E, 20 kW се характеризира с капацитет 69 300 BTU и работа с високо налягане. Уредът е с индиректно горене, при което отпадъчните продукти от горенето се извеждат извън помещението посредством специален коминоотвод. Нужна е постоянна вентилация на помещението за притока..
2199.00 лв.
Показани 1 от 1 | 1 (1 Страници)
4.27 | 11