Категории
Your Cart

Препарати за поддръжка на абсорбатори и аспиратори

В интернет се предлагат все повече и повече артикули, за които се гарантира, че могат да поддържат невероятна хигиена в електроуреди, чието замърсяване е изключително лесно. Такива са например фурни за готвене, хладилници, но и абсорбатори и аспиратори, които поглъщат „вкусните изпарения“.

Ако искате да поддържате високо ниво на хигиена в кухнята си, доверете се на нашите препарати за поддръжка на абсорбатори и аспиратори. Те ще ви помогнат да бъдете винаги една крачка пред бактериите и да сте сигурни, че храната ви се приготвя в чиста и защитена среда.

Защо не можем без препарати за поддръжка на абсорбатори и аспиратори

Животът без препарати за поддръжка на абсорбатори и аспиратори е труден и доста опасен, защото на практика с тяхната липса вие се излагате на абсолютен риск от натравяне, от развитие на микроорганизми, които в последствие да полепнат по храната ви и да ги приемете. Ако искате да се сдобиете с качествена химия, която да ви помага в чистотата – доверете се на нас!

Заповядайте в нашия онлайн магазин, където ще откриете не само препарати, но и много други аксесоари, от които да избирате само онези, които наистина ще са подходящи и полезни за вас, правейки живота ви много по-лесен.

Klimatici.bg – чистото доверие е висша форма на връзка с клиента

Откакто сме встъпили на българския пазар за електротехника, нашата задача е била да установим невероятно стабилна връзка с нашите клиенти. Истината е, че ние желаем вие да сте наша основна подкрепа – нещо, което няма как да не признаем, че е тотален факт през последните години.

За да ви докажем нашата преданост към вас, ние всекидневно се стремим да ви даваме само и единствено най-доброто, на което сме способни. За целта проверяваме всеки продукт за различни външни и вътрешни дефекти, правим проверка на работата му чрез контролирана експлоатация и ако този продукт покаже, че е абсолютно годен, тогава си позволяваме да ви го предложим.

В противен случай стартираме процедура по замяна или ремонт от оторизиран от производителя сервиз. Желаем да ви бъдем само и единствено от полза, така че доверете се на знанията, с които можем да ви бъдем полезни и с дружни усилия да достигнем до перфектния за вас артикул.

Искате ли да се превърнете в клиент, който съвсем спокойно може да достигне до топ предложенията във всеки един момент от своето пазаруване благодарение на това, че знае къде да търси? Ако желаете това да сте вие – заповядайте в Klimatici.bg!

Препарати за ефикасно и бързо почистване и поддръжка на абсорбатори с Ниски цени и Експресна доставка до 2-3 работни дни.

Универсален почистващ препарат TEC7 MULTICLEAN почиства, обезмаслява и полира. Безопасен е за употреба върху повечето повърхности. Обезмаслява перфектно за постигане на отлично покритие. С вместимост 500 мл.  Употреба  Естествените замърсявания са обезмаслени, почистени и отстранени! Не..
10.50 лв.
Показани 1 от 1 | 1 (1 Страници)
4.48 | 14