Категории
Your Cart

Karcher Rain System

Karcher Rain System представлява една от най-удобните и модернизирани поливни системи тип „изкуствен дъжд”, които са налични на пазара.

Тук от Klimatici.bg, сме събрали най-различни компоненти, допълнителни части и всякакви уплътнители за вашата собствена система, за да улесним нейната поддръжка и да направим преживяването ви значително по-приятно.

Съвършен начин за нежно поливане с Karcher Rain System

Една от най-основните, и същевременно трудни, задачи при поддръжката на една градина, е това тя да бъде жизнена, развиваща се и красива. Особено трудно, е ако живеете на място в високи температури и малко валежи.

95% от случаите това изисква човешка намеса, за да се увеличат шансовете за хармонично съчетаване на различни растителни видове неклиматизирани към сухотата на региона.

Дори с модерни способи, изграждането на ефикасна и безопасна за растенията поливна система не е никак лесна задача.

Karcher Rain System е един от най-нежните и интуитивни начини за поливане – той симулира естественото влияние на дъжда върху растенията.

Вместо да ги напоява отдолу, той доставя водата отгоре, като по този начин създава работа и на самите листа, които също имат лека абсорбираща способност за влага.

Така подобна система измива листата от праха, което подпомага тяхната способност да отделят вещества, а това поддържа растенията живи и жизнени.

Как да си гарантирате вечно зелени лехи и градина

Самата базова ефективност на системата за поливане е изключително висока, но ако искате да я увеличите, или да я настроите според нуждите на вашата градина, то тук ще намерите правилните инструменти за това.

Един от най-основните принципи на поливните системи,е те да бъдат съобразени с изискванията на самите растения.

Има и такова нещо като прекалено много вода, затова е важно да се следи за самото поливане, колко вода има около корените и цялостните изисквания на всички различни растения.

Ако не винаги сте способни да разполагате с подобна информация и искате просто да се насладите на красотата на природата, можете да автоматизирате процеса.

Подобни системи са напълно съвместими с автоматизирани таймери за поливане – те могат да започнат и спрат поливането в точно уреден от вас час и ден.

В по-дъждовните дни системата няма да работи, понеже сте я настроили да отчита подобна промяна – всичко това, и много повече точно на тази страница.

Гаранцията, която екипът на Klimatici.bg ви дава

Онова, което можем да ви гарантираме, когато и да пазарувате от нас, каквото и да решите да си вземете, е че ще разполагате с най-качествения артикул в ръцете си. Смятаме, че тази категория е доста добър пример за това – уверете се сами още днес.

Уплътняващ маншет Rain System® притежават вградена игла, която дава възможност за поставяне на всяко място по маркучите оо Rain System напоителната система. Монтират се лесно, а дупките от маншетите, които няма да се ползват се запушват. Налягането на системата достига до 4 bar, като предлага 1/2 ин..
9.49 лв.
Показани 1 от 1 | 1 (1 Страници)
4.29 | 175