Категории
Your Cart

Кафемашини

Кой може да започне сутринта си без поне една чаша кафе? Ако вие сте като нас, едва ли ви стига само 1 чаша – затова има и кухненски електроуреди като добре познатите кафемашини, които приготвят до 15 чаши кафе в една кана – и запазват уханието на селектираните от вас кафени зърна в течна форма за дълъг период от време.

Предимствата на домашните кафемашини

Кафемашините са основен електроуред тип „бяла техника”, без който не може. Няма значение дали ще ги ползвате у дома или в офиса, от тяхната работа зависи започването на един продуктивен ден.

Освен ефикасно приготвяне, тези продукти са способни да извлекат максимума от всяко зърно и всеки грам смелено кафе. Благодарение на автоматична система и плътно затваряне на филтрационна система, дори предварително смеленото кафе остава свежо за продължителен период от време, без загуба на ухание или текстура.

Прецизната филтрационна система също така позволяват за приготвянето на чисто кафе без примеси, като в зависимост от количеството вода в каната, вие можете да създадете изключително потентна напитка. Тези продукти са и доста удобно за ползване от повече от 1 индивид, тъй като приготвят големи количества кафе.

Каната, в която седи готовата напитка може да остане топла цял ден, като при липса на намеса от потребител, каната автоматично се изключва след 2 часа.

Защо да изберете кафемашина от познат производител

За много от нас тези уреди не са никак нови, но въпреки това в тях вече се влагат много то умните технологии, които са налични при други кухненски уреди. За да получите възможно най-доброто за парите си, нашата препоръка е да закупувате уреди от добре познати производители като Bosch, които имат доста добра репутация в тази сфера.

По този начин си гарантирате не само качество на произведеното кафе, но и дългосрочна употреба и дълъг експлоатационен период без една пролята капка, протичане и проблем с уреда. Освен това вие ще разполагате с най-новите нововъведения възможни за една кафе машина, като освен удобство, това добавя и нотка прецизност.

Друго важно предимство, е че за доста скромна сума вие ще се сдобиете с един уред, на който можете да разчитате без компромис, всяка сутрин и точно тогава когато най-много имате нужда от него.

Ето как Klimatici.bg гарантира качество на всеки продукт

Въпреки, че специализираме в климатични системи, нашата експертиза реално се разпростира и при други електроуреди за домашна и професионална употреба. За да ви гарантираме, високо качество на всички кафемашини, ние работим само с доверени производители и доставчици, като така успяваме не само да ви дадем най-доброто, но и да го направим на възможно най-добрата цена – възползвайте се още днес.

Поръчай онлайн кафе машина на Топ цена и на промоция с Експресна доставка. При нас ще откриете най-голямото разнообразие от кафемашини еспресо професионални на ниски цени или евтина машина за кафе с Гаранция от Klimatici.bg

Кафемашина Bosch TKA3A031 Кафемашина Bosch TKA3A031
Изчерпан
Кафемашина Bosch TKA3A031 се отличава с дълбоко попарване за оптимален аромат на кафето, защита от прокапване и SafeStorage за лесно и сигурно съхранение. Основни характеристики Мощност: 900 - 1000W; Стъклена кана за 10/15 чаши (1.25 л), която запазва аромата на кафето; Вграден резервоар за во..
75.00 лв.
Показани 1 от 1 | 1 (1 Страници)
4.23 | 158