Категории
Your Cart

Atlantic

Конвектор Atlantic F119 Design 500W, Електронен термостат е предназначен за подов монтаж в помещения до 5 кв.м. Отличителни характеристики Нов модел по ErP 2018 Отговаря на изискванията на Европейската директива за екодизайн на продуктите ErP 2018. Така потреблението на електроенергия и въглеродн..
189.00 лв.
Електрическа лира за баня Atlantic 2012 Digital 500W е уред, подходящ за отопление на помещения до 5 кв.м. Основни характеристики  Тва е най-новата лира за баня на Atlantic, която отговаря на изисквания на ErP 2018 - Европейската директива, свързани с енергопотреблението. Главната цел е да се..
549.00 лв.
Електрическа лира за баня Atlantic 2012 Digital 300W е подходяща за бани и влажни помещения до 5 кв.м. Защо да изберете този модел Това е най-новата лира за баня на Atlantic, която отговаря на изискванията на ErP 2018 - Европейска директива за екодизайн на продукти, свързани с електропотреблението..
479.00 лв.
Нов дизайн, водосъдържател с висококачествено емайлово покритие, икономия на енергия - всичко това е съчетано във Вертикален бойлер Atlantic O’Pro Turbo 50l. Предназначен е за вертикален монтаж.  Основна информация за продукта Бойлерът е с диаметър Ø433 mm. Притежава уникална защита от корози..
279.00 лв.
Мултипозиционен бойлер Atlantic Steatite Turbo Slim 80l Мултипозиционен бойлер Atlantic Steatite Turbo Slim 80l
-5 %
Мултипозиционен бойлер Atlantic Steatite Turbo Slim 80l е много тънък и лесно се монтира както вертикално, така и хоризонтално. При хоризонтален монтаж изводите за ВиК и ел. инсталацията са от ляво. Основни характеристики  Водосъдържателят има висококачествено емайлово покритие. Диаметърът на..
369.00 349.00 лв.
Хоризонтален бойлер Atlantic O'Pro H 50l се отличава с иновативен и модерен дизайн. Снабден е с висококачествено емайлово покритие на водосъдържателя, а благодарение на технологията O’Pro се осигурява антикорозионна защита. Моделът притежава специална IP24 защита срещу водни пръски, която напълно о..
289.00 лв.
Малолитражен бойлер Atlantic O’Pro 10l над мивка
-6 %
Малолитражен бойлер Atlantic O’Pro 10l над мивка се отличава с качествен емайлиран водосъдържател с високо съдържание на кварц. Мощността на модела е 1600W, а диаметъра Ø255 mm. Основна информация Уредът отговаря напълно на европейските стандарти за електробезопасност и защита на потребителите със..
169.00 159.00 лв.
Термодинамичен бойлер Atlantic Egeo 200l се отличава с икономия на енергията с до 65%. Притежава COP (коефициент на преобразуване на енергия) - 2.95. За допълнителната икономия на енергия допринася и изолацията с висока плътност на бойлера, произведен без хлорфлуорвъглеводороди и високоефективен вхо..
3299.00 лв.
Показани 1 от 8 | 8 (1 Страници)

Atlantic е френска компания за отоплителни уреди, създадена през 1968 г, известна с високи стандарти и контрол на качеството продукти си.

От създаването си Атлантик се стреми да е в такт с най-съвременните технологии, за да предостави удобство на потребителя и да оптимизира неговите разходи.

Когато избирате отоплителни уреди, качеството е определящо за вашия комфорт и предотвратява бъдещи проблеми и разходи.

В случая, че сте от хората, които не желаят да правят компромис с качеството, Atlantic е правилният избор за вашия дом.

Какво е специалното в продуктите на Atlantic

Елегантният дизайн на конвекторите и бойлерите е най-малкото им предимство. Те са изключително надеждни и отговарят на всички европейски стандарти за безопасност.

С тях получавате ефективно действие, равномерно усилване на топлината и в резултат – повишени нива на комфорт.

Предлаганите продукти на Атлантик включват:

Някои от продуктите позволяват контролиране на параметрите чрез дигитален дисплей, както и седмично програмиране на режима на затопляне.

Независимо от разликата във функцията на тези продукти, всички те имат следните предимства:

  • Икономия на енергията;
  • Изолация с висока плътност;
  • Антикорозионна технология;
  • Равномерно затопляне;
  • Висок клас на влагоустойчивост;
  • Екодизайн.

Екодизайнът отговаря на изискванията на Европейската директива и ефективно намалява вредните емисии и потреблениетоя на електрическа енергия. По този начин получавате по-здравословна среда и по-малки разходи за електричество.

Предлаганите модели са изключително устойчиви на външни влияния, корозия и ръжда и имат дълготраен живот с максимално полезно действие.

Atlantic конвектори и бойлери – иновации и качество

Atlantic се стреми да отговаря на високите европейски стандарти за качество и това си личи с множеството тестове, през които преминава техниката преди да излезе на пазара.

Дългогодишният опит им дава преднина пред останалите производители в предвиждането на проблемите на потребителя и съответното подобряване на функционалността на продуктите.

Дългосрочната гаранция към всеки продукт на Атлантик потвърждава техните качества и ви осигурява допълнителна сигурност и комфорт.

Невероятното е, че можете да се сдобиете на ниски цени дори най-висококачествените продукти на марката.

Защо да изберете Klimatici.bg

При голямото предлагане на пазара е трудно да знаете на кого можете да се доверите за истински качествени домашни уреди.

Ние можем да ви улесним в избора, тъй като подбираме продукти само от доказали се марки и ги предоставяме с дългосрочна гаранция.

Нашите служители ще ви насочат към най-подходящия избор за вашите нужди и ще отговорят на всеки ваш въпрос по темата.

Доверете се на Klimatici.bg и ще получите гарантирано качество.

4.61 | 20