Категории
Your Cart

Бойлери

Топлата вода не е лукс, а чиста доза необходимост и в това не би трябвало да има никакво съмнение. Всеки в днешно време трябва да има евтин и безпроблемен достъп до питейна студена и топла вода.

Хигиенните навици са нещо важно и заради друго – голям процент заслуги за ниското развитие на болестите по света има именно хигиената, която хората спазват стриктно. За целта са нужни изправно работещи бойлери във всяко домакинство, които да топлят ежедневно водата на хората.

Бойлери от нашия онлайн магазин – плюсовете

За да разгледате нашите бойлери, трябва да посетите онлайн магазина ни Klimatici.bg, където ще откриете и други електроуреди за вашето домакинство. Топ оборудването улеснява живота и несъмнено ще повиши неговото качество.

Удовлетворението на нашите клиенти е основното нещо, в което вярваме. Обичаме, когато ви обземе чувството, пораждащо се от това, че сте взели правилното решение при пазаруване.

Предлагаме и компетентното мнение на нашите служители, което от своя страна дава възможността на клиентите, които пазаруват от нас, да взимат винаги информирано решение. Това е нещото, което трябва да стои в основата на пазаруването, защото иначе то влиза в графата на ирационалното поведение, което със сигурност не води до нищо добро.

Доверете ни се – ние сме до вас!

Защо да се доверите на Klimatici.bg

Онлайн търговците, на които масово разчитат потребителите, понякога си позволяват злоупотреби. За жалост, в някои ситуации се случва така, че уред с конкретна цена не е на качеството, което се очаква да бъде.

Това несъответствие лесно може да бъде скрито от клиента по начин, който позволява продажбата на електроуреда и след това главоболията остават за клиента. Проблемът е сериозен, защото това явление зачестява, а клиентите са меко казано беззащитни докато не бъдат измамени.

Нашата задача е да направим така, че нашите клиенти да се чувстват спокойни и сигурни за това, че пазаруват от адекватен сайт, чиято политика по никакъв начин не позволява да се предлагат несъответстващи с цената си продукти. Качеството е първата характеристика, в която вярваме безкрайно!

Единственото, което искаме, е да можем да даваме на нашите потребители нещата, които те очакват от нас. Ако те искат от нашите експерти компетентно мнение – те им го дават, ако желаят само консултация – те им я дават.

Според нас голяма част от професията ни е да бъдем полезни за хората, които ежедневно разчитат на нас. Любезно ви каним да заповядате в нашия онлайн магазин, за да разгледате по-детайлно продуктите, с които разполагаме и да прецените сами за себе си какво точно желаете – останалото оставете на нас и нашите доказани професионалисти ще се погрижат!

Бойлери на ниски цени с Експресна доставка в цяла България или бойлер на изплащане от Klimatici.bg. Разгледай всички предложения за плосък, електрически, малък или комбиниран бойлер, както и ел бойлери с размери 80, 30, 50, 100, 60, 200, 120, 300, 150 литра (л.), неръждавейка, комбинирани, с wifi на Топ цени. Направи правилния избор на комбиниран, трифазен, ел бойлер 80, 30, 50, 200, 120, 60, 100, 150, 300, 500, 20, 15, 10, 5, 40 литра (л.) с Хит цена или плоски, неръждаеми, електрически, обемни, комбинирани, правоъгълни енергоспестяващи бойлери за баня (от неръждаема стомана) на промоция клас А. При нас ще откриете бързонагряващ бойлер за баня неръждаем, за варовита вода, клас А или 30, 80, 10, 200, 100, 60, 150, 15, 5, 50 литров бойлер комбиниран, плосък, инокс, с wifi. Възползвай се от най-голямата промоция на малки, качествени, тънки, бойлери за баня неръждавейка с мнения или правоъгълен, обемен, реверсивен, квадратен, стъклокерамичен, неръждавейка или smart бойлер за баня.

Популярни търсения: монтиране на бойлер, бойлер с неръждаем водосъдържател, 50 литрови бойлери

Стоящ бойлер TESY EV 10/7 S2 300 65 с две серпентини е с емайлиран водосъдържател с номинален обем 300 литра. Отличава се с високоефективна CFC FREE 50 mm пенополиуретанова изолация. Моделът е стоящ на пода и разполага с две серпентини. Той е с голям аноден протектор, който се грижи за предпазванет..
1399.00 лв.
Буферен съд Tesy V 800 95 F43 P4 C за отоплителни инсталации притежава стоманен водосъдържател без покритие с емайл и с вместимост 800 л. Представлява стоящ на пода модел, който съхранява топла вода на отоплителни инсталации. Има високоефективна CFC FREE 80 mm пенополиуретанова изолация.  Друг..
1505.00 лв.
Комбиниран бойлер и буферен съд Tesy V 1500 120 EV 300 55 C за отоплителни инсталации и БГВ е с енергиен клас C. Буферът е с обем 1500 литра, а вграденият в него бойлер с обем 300 литра. Спецификация на продукта Обем - 1184 литра; Диаметър - 1200 мм; 95 градуса макс. работна температура; 4 бр..
4499.00 лв.
Показани 1 от 3 | 3 (1 Страници)