Категории
Your Cart

Бойлери

Топлата вода не е лукс, а чиста доза необходимост и в това не би трябвало да има никакво съмнение. Всеки в днешно време трябва да има евтин и безпроблемен достъп до питейна студена и топла вода.

Хигиенните навици са нещо важно и заради друго – голям процент заслуги за ниското развитие на болестите по света има именно хигиената, която хората спазват стриктно. За целта са нужни изправно работещи бойлери във всяко домакинство, които да топлят ежедневно водата на хората.

Бойлери от нашия онлайн магазин – плюсовете

За да разгледате нашите бойлери, трябва да посетите онлайн магазина ни Klimatici.bg, където ще откриете и други електроуреди за вашето домакинство. Топ оборудването улеснява живота и несъмнено ще повиши неговото качество.

Удовлетворението на нашите клиенти е основното нещо, в което вярваме. Обичаме, когато ви обземе чувството, пораждащо се от това, че сте взели правилното решение при пазаруване.

Предлагаме и компетентното мнение на нашите служители, което от своя страна дава възможността на клиентите, които пазаруват от нас, да взимат винаги информирано решение. Това е нещото, което трябва да стои в основата на пазаруването, защото иначе то влиза в графата на ирационалното поведение, което със сигурност не води до нищо добро.

Доверете ни се – ние сме до вас!

Защо да се доверите на Klimatici.bg

Онлайн търговците, на които масово разчитат потребителите, понякога си позволяват злоупотреби. За жалост, в някои ситуации се случва така, че уред с конкретна цена не е на качеството, което се очаква да бъде.

Това несъответствие лесно може да бъде скрито от клиента по начин, който позволява продажбата на електроуреда и след това главоболията остават за клиента. Проблемът е сериозен, защото това явление зачестява, а клиентите са меко казано беззащитни докато не бъдат измамени.

Нашата задача е да направим така, че нашите клиенти да се чувстват спокойни и сигурни за това, че пазаруват от адекватен сайт, чиято политика по никакъв начин не позволява да се предлагат несъответстващи с цената си продукти. Качеството е първата характеристика, в която вярваме безкрайно!

Единственото, което искаме, е да можем да даваме на нашите потребители нещата, които те очакват от нас. Ако те искат от нашите експерти компетентно мнение – те им го дават, ако желаят само консултация – те им я дават.

Според нас голяма част от професията ни е да бъдем полезни за хората, които ежедневно разчитат на нас. Любезно ви каним да заповядате в нашия онлайн магазин, за да разгледате по-детайлно продуктите, с които разполагаме и да прецените сами за себе си какво точно желаете – останалото оставете на нас и нашите доказани професионалисти ще се погрижат!

Бойлери на ниски цени с Експресна доставка в цяла България или бойлер на изплащане от Klimatici.bg. Разгледай всички предложения за плосък, електрически, малък или комбиниран бойлер, както и ел бойлери с размери 80, 30, 50, 100, 60, 200, 120, 300, 150 литра (л.), неръждавейка, комбинирани, с wifi на Топ цени. Направи правилния избор на комбиниран, трифазен, ел бойлер 80, 30, 50, 200, 120, 60, 100, 150, 300, 500, 20, 15, 10, 5, 40 литра (л.) с Хит цена или плоски, неръждаеми, електрически, обемни, комбинирани, правоъгълни енергоспестяващи бойлери за баня (от неръждаема стомана) на промоция клас А. При нас ще откриете бързонагряващ бойлер за баня неръждаем, за варовита вода, клас А или 30, 80, 10, 200, 100, 60, 150, 15, 5, 50 литров бойлер комбиниран, плосък, инокс, с wifi. Възползвай се от най-голямата промоция на малки, качествени, тънки, бойлери за баня неръждавейка с мнения или правоъгълен, обемен, реверсивен, квадратен, стъклокерамичен, неръждавейка или smart бойлер за баня.

Популярни търсения: монтиране на бойлер, бойлер с неръждаем водосъдържател, 50 литрови бойлери

Малолитражен бойлер Tesy GCA 0615 M01 RC 6л - над мивка се отличава с компактен и стилен дизайн. Подходящ е за монтаж над мивки, номиналната му мощност е 1500 W, а неговия обем - 6 л. Притежава водосъдържател със стъклокерамично покритие. Основни характеристики на Малолитражен бойлер Tesy GCA 0615 ..
139.00 лв.
Малолитражен бойлер Tedan Mini 8P Inox - под мивка е с мощност 1500 W и номинален обем 8 л. Водосъдържателят му е изработен от висококачествена неръждаема стомана с марка ЕN1.4401 и ЕN1.4301 с дебелина от 2,0 мм до 2,5 мм, изпитан на 12 Bar налягане. Характеристики на модел Малолитражен бойлер Teda..
219.00 лв.
Показани 1 от 2 | 2 (1 Страници)